jjjjjhhhhh Публикувано Май 7, 2007 Публикувано Май 7, 2007 виждал съм по музикалните магазини сякви марки китари правят имитация на модела на гибсон китарата за 500-600 лв :]] -дайте съвет заслужават ли си да си вземеш една ;] ? Цитирай
bratmito Отговорено Май 7, 2007 Отговорено Май 7, 2007 Ако е Епифон за тея пари - да.Втора ръка се намират за толкова. Цитирай
daniel.hristov Отговорено Май 7, 2007 Отговорено Май 7, 2007 виждал съм по музикалните магазини сякви марки китари правят имитация на модела на гибсон китарата за 500-600 лв :]] -дайте съвет заслужават ли си да си вземеш една ;] ? Е чак пък пародии ... недей така - и те душа носят Далеч не е същото ама и паричките са му съвсем други ... Иначе доколкото съм пипвал имам добри впечатления от Vintage (пък и съм чувал топли думи от други хора). Все пак не съм имал подобна китара а и не съм най-големия фен на Les Paul звука така че те съветвам да чуеш и някой по-вещ в тея китари. Цитирай
Zlatyio Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 (Редактирано) Аз свиря на Vintage SG и съм доста доволен.499 лв. е от райсинга и съотношението между цена и качество е много добро! п.с.Нямаш право да наречеш която и да е китара пародия!Това са инструменти,сешш се Редактирано Май 8, 2007 от Zlatyio Цитирай
david nakov Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 Аз обаче свиря на един Factor New Line ,който наистина е пародия на Gibson,но той струваше 260 лв., китарата наистина е много зле особено ако искаш някакви по майсторски неща да изсвириш на нея. Но това е за Factor,другите,които копират Gibson може да са по-добре. Цитирай
Тони96 Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 Аз съм гледал, на само Гибсън, но и Ибанец, за тези пари. Ако китарата е направена в Индонезия и като я пробваш, ако е удобна и има приличен звук, купи си я, ако искаш!!! Тя не е пародия, просто не е някакъв супер модел!!! Е за 200-300лв. за нов Гибсън, някак си звучи несериозно!!! А за 500-600лв., на старо, можеш да намериш, доста прилична китара!!! УСПЕХ!!! Цитирай
TerminalFrost Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 виждал съм по музикалните магазини сякви марки китари правят имитация на модела на гибсон китарата за 500-600 лв :]] -дайте съвет заслужават ли си да си вземеш една ;] ? guitar_master от форума има имитация на Gibson Les Paul. Мисля, че марката на китарата е Silvertone. Ако искаш, питай го дали е доволен. Цитирай
Overdrive Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 аз се сетих за един супер смешен модел на Гибсън който е пълна пародия на китара ето за кво говоря: http://instruments.garyhendershot.com/4_.jpg Цитирай
Guest Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 ^ Към автора на темата - пробвал съм Епифон Лес Пол, струва си парите. Цитирай
JD Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 Всичко зависи от средствата, с които разполагаш. Ако искаш тон на Гибсън Лес Пол и имаш парите за него - взимаш си такъв. Епифоун - също. Винтидж, Стаг, Фактор... Различни цени - различно качество. Има изключения, но малки. Само потвърждават правилото. Успех! П.С.: Вслушай се в съветите на някой с теб в магазина. Но най-важно е да усетиш китарата - харесва ли ти тона, удобна ли ти е и т.н. П.П.С.: Все пак мнението ми е на некитарист, тъй че... Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 Абе jjjjjhhhhh ( ) не знаеш ли, че няма дума в българския език, която да завършва на "й"?!? Примерно... Каква е разликата м/у думата "патриций" и думата "патриции", коя е в множествено число, а? Цитирай
Zlatyio Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 аз се сетих за един супер смешен модел на Гибсън който е пълна пародия на китара ето за кво говоря:http://instruments.garyhendershot.com/4_.jpg Аз с кеф бих свирил на тя китара само главата е кофти! Цитирай
BlueZone Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 За епифоните чувам добри неща. Свирил съм на такъв и сметам, че за тия пари си е екстра. <офф> думи с Й накрая има много - червей, хуй...аре да не ставам брутален </офф> Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 Оф, да си таковам и аз таковата, забравил съм да добавя, че става въпрос за множественото число, но в примерчето мисля, че става ясно за какво говоря.. Цитирай
hammet Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 А епифоун за колко може да се купи че не разбрах Цитирай
Recommended Posts