misho.d Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 Самото звучене на този модел е такова, пробвал съм няколко апаратури но няма голяма разлика. В него няма еквалаизер нито компресор. Всяко ново миди или стил трябва да се обработват допълнително щото не звучат както трябва. Някой функции на клавира може да се ъпгрейдват, но не и звученето му.
emilcvetkov.1968 Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 На Pa50 по ли е добър дръма?Чувал съм че на Роланд барабаните били най-добри.
Lorimar Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 На Pa50 по ли е добър дръма?Чувал съм че на Роланд барабаните били най-добри. Както споменах имах КОРГ i3 така изпиппани барабани, че може да помислиш за жив барабанист! Все пак и на РОЛАНД друма звучи добре. i3 беше оригинално японско производство вече ги правят в Италия, моят приятел си е взел PA2xPro клавиатурата му е тежка, много добре се свири на нея! КОРГ си е КОРГ
misho.d Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 Новата серия на Корг и малко по-старите модели на Роланд са с добър друм саунд.
asan79onbashi Отговорено Юли 29, 2009 Отговорено Юли 29, 2009 Имам ROLAND g 600,имам и KORG pa800.ROLAND g600 го ползвам от 6 години,KORG pa 800 от 2 години.АЗ съм за KORG.Моля колегите със ROLAND да не го приемат лично,просто да си купят по един KORG ,за да видят разликата
Lorimar Отговорено Август 16, 2009 Отговорено Август 16, 2009 Аз също съм за КОРГ определено, звуците и друма са изпипани, семплирани давам пример с Тенор Нойз/Tenor Noise/ оглеждаш се и търсиш къде е саксофониста... съвсем реален звук! РОЛАНД звучи малко постно все едно яденето няма сол, докато при КОРГ звученето е плътно и дълбоко, много съм доволен от моя КОРГ!!! Колеги, вземайте си КОРГ не се замисляйте!!!
misho.d Отговорено Август 16, 2009 Отговорено Август 16, 2009 Всяка свирка си има предназначение неможе да се каже че тази е най-добрата, щото с Tyros 3 неможе да ходиш по ромски свадби, или с Е50 да свириш на живо, така че корга е междинен вариант и то най-добрият.
sardaesox Отговорено Август 17, 2009 Отговорено Август 17, 2009 Малко страничн въпрос-могат ли да се зареждат миди банки за корга в дръм секцията?Например с готови наредени барабани....
Lorimar Отговорено Август 17, 2009 Отговорено Август 17, 2009 Малко страничн въпрос-могат ли да се зареждат миди банки за корга в дръм секцията?Например с готови наредени барабани.... Как да се зареждат МИДИ банки в друм секциятя??? Естествено, че не може и защо трябва да е така? КОРГА има USER DRUM KITS където можеш да зареждаш нов друм саунд това е! А колкото до МИДИ файловете те се четат директно от USB флашката или от флопи диска, има и функция DIRECT FLOPPY DISK с която четеш директно стилове от диска, натискаш един бутон и стила е готов за свирене!
sardaesox Отговорено Август 17, 2009 Отговорено Август 17, 2009 Мерси,това ми беше идеята,защото не съм се занимавал с клавири.Мисълта ми беше да си наредя мидита,да речем в ездръмър,които да се просвирят на клавира.Щом става с юсб-чудесно!
Recommended Posts