badhabittt Отговорено Юли 6, 2005 Отговорено Юли 6, 2005 В bg мога ли да намеря нешщо такова и за к' ви пари Цитирай
разбойник Отговорено Юли 6, 2005 Отговорено Юли 6, 2005 Корпорацията N Audio би могла да ти помогне, но в момента целия персонал заедно с н.в. Президента е на море Сериозно, говори с Никифена. Цитирай
jeremy Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 каквото и да вземеш на бос няма да съжаляваш! Цитирай
tsetso Отговорено Септември 17, 2005 Отговорено Септември 17, 2005 (Редактирано) Според мен всичко зависи от кинтите.Ползвал съм процесори от 150 до 3000 лв.Много зависи какво точно се очаква от един процесор или какво ще използуваш.Но скъпите джаджи си струват парите стига разбира се да ги имаш.Ето един процесор които е разкошно съотношение цена - качество http://www.digitech.com/products/b p200.htm Не се занимаваите със ZOOM не стават за нищо Редактирано Септември 17, 2005 от tsetso Цитирай
vovcho Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 Stoichkov май свирят с такива камиончета Верно си е каквото и да си вземеш на Boss не си се преебал (най-малкото после се продава без проблем) само гледай да ти върши работа, в смисъл да ти харесва звука. Цитирай
Geo Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 Някой имал ли е близки срещи от трети вид с Bass V-Amp 2? Ако да, какви са ви впечатленията...струва ли си за тия пари? За сцена става ли? Аз ползвам такъв В-амп в момента.На Behringer нещата са средна хубост,но тоа амп за сега ме устройва.Можеш да му чуеш "гласа" в моите парчета. Цитирай
Burton Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 @Geo,10x! всe повече се замислям за V-amp-a, и именно след като видях на едни снимки че свириш с такъв нещата ти звучат страхотно! на мен ми трябва именно нещо с прилично качество, което да става за запис и за сцена, понеже ми е писнало да си ръгам баса директно в пулта или в китарното кубе ...и изглежда ще се спра на Behringer-a Цитирай
tsetso Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 (Редактирано) Ha Stoichkov басиста свири с Бас еквалайзер и бас овърдрайв на Boss.Знам със сигурност защото ги записвах Live когато свириха при мен. Редактирано Септември 20, 2005 от tsetso Цитирай
CrazyBassist Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 На въпросаза Zoom 708-2. Абе не е кой знае какво. Но за съотношение цена качество е готин. Аз имам такъв и съм доволен, ама аз не съм много всискателен на тая тема. Еквилайзерите му са готини. И от общо 9 симулации на кобета 1-2 стават за нещо и мене много ме кефят. Noise Gate-a му не от най- добрите, ама става. Абе зависи кво искаш. На мен ми върши работа. Първиа месец много му се кефех Играчка за 250 лв. Айде тва е от мен. Be Cool Цитирай
frenzy Отговорено Ноември 11, 2005 Отговорено Ноември 11, 2005 Пич земи си две камиончета Boss - Equalizer и Compressor и си сложи пиезо(ако няма де ) на баса!!! А пък ако толкоз искаш процесор със мноо ефекти земи си Berhinger Bass V-Amp за 256лв свирил съм с него и не е зле... Цитирай
cecko_affection Отговорено Ноември 19, 2005 Отговорено Ноември 19, 2005 ...А пък ако толкоз искаш процесор със мноо ефекти земи си Berhinger Bass V-Amp за 256лв свирил съм с него и не е зле... в същност май това е всичко от което се нуждае един басист-Behringer Bass v-amp-поне откъм броя и вида на ефектите Цитирай
tsetso Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 Продължавам да твърдя че BP-200 на Дигитеч на цена от около 260 лева е наи доброто нещо за тези пари.Берингер се прави от евтини части и дава дефекти след някое време.За пример китарния процесор на 3ма мои познати им се губи паметта и трябва да се прави всичко отначало.Ако това е живот не знам.Никога не съм сигурен дали китариста ми ще засвири както трябва.Това си е мнение от горчив опит ама който не му се слуша да рискува. Цитирай
Recommended Posts