rusnaka Публикувано Май 3, 2007 Публикувано Май 3, 2007 Здравейте! Трябва ми микрофон - кондензаторен, който да има голям обхват. Искам да е възможно най-евтин. Трябва за говор, а не да пея на него. Аз по принцип съм наясно с микрофоните като цяло, но не знам нищо за по-евтините марки. Моля, препоръчайте някакъв такъв възможно най-евтиния, който (не е 5 лв.) ще ми свърши работата. И още 2, които да са електред или кондензаторни без значения обхвата. Въпроса е да са евтини. Трябват за учебни цели и въпросният университет отпуска малко пари (дори и аз не знам колко). Абе - пишете някакви сервизи или нещо подобно - по такива места има куче-марки, които имат що годе свестни показатели. Благодаря предварително! Цитирай
docc Отговорено Май 3, 2007 Отговорено Май 3, 2007 Имам един Behringer B-5 с 2 сменяеми капсула.Не е използван.Предлагам го за 130лв. Цитирай
Hi-mastering.com Отговорено Май 4, 2007 Отговорено Май 4, 2007 Имам един Behringer B-5 с 2 сменяеми капсула.Не е използван.Предлагам го за 130лв. Като за тези пари върши доста добра работа Цитирай
vhcs Отговорено Май 5, 2007 Отговорено Май 5, 2007 виж следните марки - t.bone (или t-bone се пише .. не съм сигурен) както M-Audio и Oktava. Предлагат нискобюджетни кондензаторни мембранни микрофони. Поздрави Алекс Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 7, 2007 Отговорено Май 7, 2007 Аз имам 3 броя нискобюджетни Nady, взех ги с кабели за 24$ общо. Ама в БГ не знам... Цитирай
Recommended Posts