Jump to content
Българският форум за музиканти

Лампово кубе ... настройка !


Recommended Posts

Мерси много за видео уроците .... наистина ми се изясниха доста работи за които само бях чел, ама друго си е да го видиш. Мерси много и за другите отговори и дискусии наистина не очаквах такъв отзив. Само остана ако може някой да ми напише телефони на магазини където да питам за лампи. Както казах разбрах че тия 6П3С се заменят с 6L6GC модели така че не мисля да купувам пак от тях а от 6L6-то ама все пак мерси за инфото все пак. А си мисля че и тези вадят сносен звук, не че съм чувал друг освен тоя дето имам, ама ако е толкова голяма разликата представям си за какво ще иде реч .... като си ги сменя с по-нови :D Само телефони телефонииии дайте .....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам от къде си,но ако си от Пловдив онзи ден забелязах един магазин на Аксентий Велишки,между сточна гара и Иван Вазов.Има голяма бяла трабела със сини надписи и пишеше,че се продават електронни лампи.Не съм влизал не знам за цени и подробности,защото беше по малките часове на денонощието,ако някой друг знае - да каже.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам не съм от Пловдив от Шумен съм. За това ми трябват телефоните. В София имам няколко приятели който биха могли да ми купят без да се разкарвам до там ама не са такива фенове да ходят и да търсят магазини, просто не се занимават с това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.