Overdrive Отговорено Май 4, 2007 Отговорено Май 4, 2007 купих си чисто нови 6п3с от викиват - имаха само 2, после един приятел донесе от армията 5-6 чисто нови 6п3с-е и разликата е огромна Цитирай
Q_ball Отговорено Май 4, 2007 Автор Отговорено Май 4, 2007 Мерси много за видео уроците .... наистина ми се изясниха доста работи за които само бях чел, ама друго си е да го видиш. Мерси много и за другите отговори и дискусии наистина не очаквах такъв отзив. Само остана ако може някой да ми напише телефони на магазини където да питам за лампи. Както казах разбрах че тия 6П3С се заменят с 6L6GC модели така че не мисля да купувам пак от тях а от 6L6-то ама все пак мерси за инфото все пак. А си мисля че и тези вадят сносен звук, не че съм чувал друг освен тоя дето имам, ама ако е толкова голяма разликата представям си за какво ще иде реч .... като си ги сменя с по-нови Само телефони телефонииии дайте ..... Цитирай
bratmito Отговорено Май 5, 2007 Отговорено Май 5, 2007 Не знам от къде си,но ако си от Пловдив онзи ден забелязах един магазин на Аксентий Велишки,между сточна гара и Иван Вазов.Има голяма бяла трабела със сини надписи и пишеше,че се продават електронни лампи.Не съм влизал не знам за цени и подробности,защото беше по малките часове на денонощието,ако някой друг знае - да каже. Цитирай
Q_ball Отговорено Май 5, 2007 Автор Отговорено Май 5, 2007 Съжалявам не съм от Пловдив от Шумен съм. За това ми трябват телефоните. В София имам няколко приятели който биха могли да ми купят без да се разкарвам до там ама не са такива фенове да ходят и да търсят магазини, просто не се занимават с това. Цитирай
Recommended Posts