ultramega Публикувано Май 1, 2007 Share Публикувано Май 1, 2007 Опитах се да направя кавър на една любима моя група. Ако има някои които иска да изпее песента да се чувства поканен Virtual Insanity Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ililst Отговорено Май 1, 2007 Share Отговорено Май 1, 2007 Браво!Прекрасно се е получило! Сега ако си намериш и кой да го изпее, ще е екстра! Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VladoM Отговорено Май 2, 2007 Share Отговорено Май 2, 2007 Много е гот, дано се намери някой да го изпее ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Май 5, 2007 Share Отговорено Май 5, 2007 Добре си го барнал като звучене Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Май 5, 2007 Автор Share Отговорено Май 5, 2007 благодаря ви. ValdoM ако имаш време желание , бих махнал този редения бас , ти да го запишеш ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VladoM Отговорено Май 6, 2007 Share Отговорено Май 6, 2007 О.К. Изпрати ми оригинала, и парчето без бас , и ше видя какво мога да направя. Единствения проблем е , че в къщи нямам нужните условия, и ще ми трябва малко време да видя къде мога да го запиша. Прати ги на vladiwind@abv.bg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JD Отговорено Май 6, 2007 Share Отговорено Май 6, 2007 Тези дни ще запиша гласчето. Ще е в/у версията със солото, т.н. ще се пее само 1-вия куплет + припева няколко пъти. Другия вариант е да си е като оригинала - да има всички куплети, но да се пее в/у версията без соло. Реши кое по- ти допада като идея. Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Май 6, 2007 Автор Share Отговорено Май 6, 2007 VladoM,JD Fortune, че се навихте да вземете участие JD Fortune запиши го както на теб ти хареса повече, а пък ако имаш време и по двата начина. Ако имате възможност , да ми пратите вашите записи без бекинга за да може после да ги смесим на едно място . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JD Отговорено Май 7, 2007 Share Отговорено Май 7, 2007 Ултрамега, на мейла ти пратих съвсем примерен вариант, който, мисля, не блести с особени достойнства, за да бъде постван тук или нещо такова. Драснато е колкото да чуеш идеята ми... Пък ако ти хареса, може да направим нещо по-сериозно. Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Май 7, 2007 Автор Share Отговорено Май 7, 2007 VladoM записа нов бас за парчето , за което му благодаря. Virtual insanity with VladoM Очаквам скоро и глас от JDFortune. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Май 7, 2007 Share Отговорено Май 7, 2007 Акордите ти не са като оригиналните, разминава ти се хармонията. Но може би така си искал? Сега да не ми се хвърлите пак да ми обяснявате, не се заяждам, просто констатирам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Май 7, 2007 Автор Share Отговорено Май 7, 2007 Акордите ти не са като оригиналните, разминава ти се хармонията. Но може би така си искал? Сега да не ми се хвърлите пак да ми обяснявате, не се заяждам, просто констатирам. Не претендирам да са точни Ако искаш запиши ги ти , ще стане много по добре, убеден съм. Тези са редени и наистина не са много на ниво, но толкова са ми възможностите . Ако решиш само кажи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Отговорено Май 10, 2007 Share Отговорено Май 10, 2007 Якооо Кефите хора!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yotzzo Отговорено Май 17, 2007 Share Отговорено Май 17, 2007 (Редактирано) Ами,хубаво е станалоПък дали са така акордите-не знам и не ме интересува,нали е кавър,а не интерпретация на класическо произведение? Айде и пак да качвате Редактирано Май 17, 2007 от yotzzo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ronia Отговорено Май 17, 2007 Share Отговорено Май 17, 2007 Колко яко някой да се сети за JK Струва ми се, че нещо се бият там баса и солокитарата (след припева или квото е, към 1:27). Не е добро решение според мен, че много идва тоя слап. А вокал даже май не ви и трябва? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts