Sandman Публикувано Април 28, 2007 Share Публикувано Април 28, 2007 По принцип не ми е кой знае какъв проблем да вадя песнички, но тази не ми е в стила, та ако някой може да помогне - ще съм му доста благодарен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tihomirbg Отговорено Май 10, 2007 Share Отговорено Май 10, 2007 Аз лично съм говорил с китариста на групата и ми написа акордите на листче ще ги напиша тука да си ги гледкаш поздрави Тишо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sandman Отговорено Юни 10, 2007 Автор Share Отговорено Юни 10, 2007 Би било чудесно. Ще съм ти много благодарен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 11, 2007 Share Отговорено Юни 11, 2007 На мен ми се занимава, ама не мога поради некадърност, така че...ще чакам и аз да намажа наготово! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fluti Отговорено Юли 17, 2007 Share Отговорено Юли 17, 2007 (Редактирано) Em7 G7 Dmaj7 D7 Em7 A Asus4 Bm7 Bm - това са за куплета G6 Asus2 Bmadd4 Аsus2 x3 G6 Asus2 B5 B5 A5 B5 B5 B5 A5 - тези преди припева, а припева го свиря със същите ноти, но само като мажорни акорди. Нещо такова е (поне аз така си го свиря), само трябва да се ориентираш за ритъма и начина на свирене. И на мене китариста им ми ги беше писал на листче ама го затрих някъде. Редактирано Юли 17, 2007 от fluti Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts