kolio_k Отговорено Април 27, 2007 Отговорено Април 27, 2007 На мен ми звучи много добре,а саунда на китарите е много брутален,изцяло в съзвучие със стилистиката Цитирай
ultramega Отговорено Април 27, 2007 Автор Отговорено Април 27, 2007 благодаря ви kolio_k,alrock. мнението ви значи много за мен Цитирай
dedomito Отговорено Април 28, 2007 Отговорено Април 28, 2007 Само му липсва един прегракнал вокал и ще стане №1 Цитирай
PinTip Отговорено Април 29, 2007 Отговорено Април 29, 2007 ултрамега, къртиш братче....... само една забележка: леко бързаш на някои места или не си ги наместил в трака, това ми е критиката иначе идеите ти къртат, разнообразни и само малко повече ритмика и заспиваш пускай още!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Цитирай
ultramega Отговорено Април 30, 2007 Автор Отговорено Април 30, 2007 блгодаря на всички които отделиха време имам малко напредък по парчето и побързах да го представя 2/3 ПАРЧЕ Цитирай
Recommended Posts