Jump to content
Българският форум за музиканти

Digitech процесори в България


Janick_Gers

Recommended Posts

Добър вечер на вскички. Искам да попитам знаете ли конкретно в София какви са цените на конкретните модели на тези процесори и ако може и имената на магазините също да споменете. Става дума за моделите RP80 i RPx400 на Диджитек. А също така ако може да ме посъветвате и да ми кажете дали стават за това, което искам да свиря. Имам ибанец RG 270 и свиря предимно хеви метъл и хард рок. Питам конкретно за тези два модела тъй като съм останал с впечатлението, че за не много пари са добри. Благодаря много.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питай във Фактор.Кра-кра 2 а е адреса.Тел.: 02/946-30-57 или 02/ 946 16 53 пише на визитката.Имаха няколко модели на DigiTech.Аз имам RP250 и за хард и хеви си е супер според мен и съм много доволен.Иди, пипни, чуй...

 

 

П.П. А, има и сайт - www.audio-factor.com

Редактирано от Surikat
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви. А Surikat, казваш, че си доволен от процесора така ли? Защото му гледах екстрите в един сайт и ми се струва приличен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ценовата листа е от 10.2005 година, така че... трябва да се пита. Иначе от моите срещи с Диджитек съм бая доволен също :thumbdown:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам, много съм доволен.С Audio DNA2, с педал, два output-а, място за много ефекти и много възможности за бъзикане, usb и за някакъв software пише, но понеже usb is not included с процесора не съм се интересувал там.Има си drum и метроном даже :greenball: и е едно доста голямо поле за експериментиране, а звукът е размазващ.И това само за 350лв :thumbdown::rocker: Заслужава си определено.

Редактирано от Surikat
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.