Sebastian Публикувано Април 23, 2007 Публикувано Април 23, 2007 Интересно ми е да знам- свирите ли на други инструменти освен на барабани и ако да на какви. Още нещо- кой инструмент според вас най- лесно може да се усвои след като си свирил на барабани- , или някой друг- бас например. Благодаря предварително Цитирай
Spaz Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 аз свиря на китара откакто започнах с барабаните Цитирай
GroOveR Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 Аз съм свирил 2 години на пиано преди да започна с барбаните,което естествено ми помогна да усвоя доста неща,но сега много се кефя да си свиря на бас китарата Цитирай
Egon Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 Аз свиря на китара, всъщност последните години свиря на китара доста по-често, защото е точно до мен и свиря всеки ден, понякога много, понякога малко...докато за барабаните имам точно време и в общи линии го спазвам, а понякога и пропускам за жалост. Много е важно един барабанист да умее или поне да има представа от един мелодичен инструмент. Това беше съвет на учителя ми, а и понеже главата ми гъмжеше от мелодии и исках да пиша аз песни, се научих да свия и на китара. Според мен барабани и пиано, както и барабани и китара(бас китара) вървят много добре заедно. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 (Редактирано) Аз 15г. на ксилофон и 4 на пиано. Страшно много помага на един барабанист мелодичния инструмент.По-друг начин се свири.... Редактирано Април 23, 2007 от eL_NinYo Цитирай
zombie Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 Аз осма година на пиано... искам много и на китара,мъча се сама от време на време,но не може да се каже , че свиря. Като цяло имах идейка да науча китара,барабани бас и клавир(там пианото си казва думата),но засега карам на пиано и барабани. Цитирай
Sebastian Отговорено Април 23, 2007 Автор Отговорено Април 23, 2007 (Редактирано) ... свиря на китара доста по-често, защото е точно до мен и свиря всеки ден, понякога много, понякога малко...докато за барабаните имам точно време... Това ме кара и мен да мисля да се заема с нещо отгоре . Пък и китарата можеш да си я вземеш като пътуваш, а сета не . Редактирано Април 23, 2007 от Sebastian Цитирай
Moarein Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 Аз първо почнах с китара. Свирил съм малко и на бас Мерака ми е да си оформя домашно студио и да записвам всичко сам. Да видим... Цитирай
drummer_93 Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 Пиано,Ксилофон,Бас Китара(съвсем слухарски). Цитирай
The Crow Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 Ми аз пея,не говоря само за солфеж ,а по-принцип,но барабаните са ми на първо място винаги. Цитирай
Egon Отговорено Април 24, 2007 Отговорено Април 24, 2007 Пеещите барабанисти са ми слабост в рока...особено Гранд Фънк и Триумф, то само те да бяха де Иначе не знам, един приятел има малък електронен сет и да ти кажа, доста по-удобен за мъкнене е от китарата Аз към такъв сет се бях насочил, ама са много апри хубавите, а евтините ти разбиват техниката и не си е работа. А имам и пиано, над което издевателствам и накаря се получава нещо додекафоинично ала Шьонберг в най-добрите си години...пълна лудница Цитирай
evans Отговорено Април 24, 2007 Отговорено Април 24, 2007 освен на барабани свиря и на пиано, и много ме кефи Цитирай
drumvarna Отговорено Април 24, 2007 Отговорено Април 24, 2007 аз 10г.пияно в музикалното,китара и бас съм посвирвал за кеф и пея доста!почти наравно с барабаните ми е пеенето!!майка ми е била певица и изглежда съм прихванал!! Цитирай
Egon Отговорено Април 24, 2007 Отговорено Април 24, 2007 То драги, кръвта вода не става. Много ясно, че си прихванал Цитирай
NeonGod Отговорено Април 24, 2007 Отговорено Април 24, 2007 (Редактирано) аз уча във момента бас ктара и ми зима тоците.даже се справям много добре във пеенето.но барабаните винаги и ще си ми останат на първо място.до къто със баса олее.не ми се говори много ми е нагорнище с него Редактирано Април 24, 2007 от NeonGod Цитирай
Recommended Posts