Spoocter Публикувано Април 23, 2007 Публикувано Април 23, 2007 четох из интернета че зоом 505ІІ има уауа обаче неможе да го контролираш тоест нещо като ауто-уауа.Та въпроса ми е има ли някой зоом дето можеш да му контролираш уа-уа то с крак и кой модел е тва поздрави от Унгария! Цитирай
JD Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 четох из интернета че зоом 505ІІ има уауа обаче неможе да го контролираш тоест нещо като ауто-уауа.Та въпроса ми е има ли някой зоом дето можеш да му контролираш уа-уа то с крак и кой модел е тва поздрави от Унгария! 606 , 707 и камара други Цитирай
Spoocter Отговорено Април 23, 2007 Автор Отговорено Април 23, 2007 мерси човек!!!жив и здрав да си Цитирай
TerminalFrost Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 а в G1X има ли го? Определено (: Цитирай
sevenstring Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 Доколкото знам, 505II има вход за външен expression pedal, който може да компенсира липсата на вграден такъв както за wah, така и за всички останали ефекти. Цитирай
metalmaniak Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 Доколкото знам, 505II има вход за външен expression pedal, който може да компенсира липсата на вграден такъв както за wah, така и за всички останали ефекти. Да, има. При това не звучи много зле Цитирай
Тони96 Отговорено Април 24, 2007 Отговорено Април 24, 2007 четох из интернета че зоом 505ІІ има уауа обаче неможе да го контролираш тоест нещо като ауто-уауа.Та въпроса ми е има ли някой зоом дето можеш да му контролираш уа-уа то с крак и кой модел е тва поздрави от Унгария! Аз имах точно такъв "Zoom 505II", но го смених за "Zoom G2.1u" ,т.е. по новият модел и съм адски доволен от него!!! На него си има педалче, можеш да контролираш Уа-Уа(не е ауто), и каквото си поискаш!!! Има USB, което се включва към компютъра и върви с програмка "Cubase LE" и си записваш!!! Има и 3о ритъма. над 500 ефекта, около 1500 комбинации, метален е!!! Май роман написах, затова накратко - препоръчвам ти го и няма да съжаляваш!!! И и сега цената би тябвало да е паднала доста, тъй като вече е модел на година и половина!!! УСПЕХ Цитирай
Recommended Posts