The Berzerker Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 Жоро е луууууд! А най-якото е, че си е скромен човекът и тук искам да му честитя новата 7-струнна вария от САЩ с най-изродската ективна електроника! Поздрави Цитирай
rudibass Отговорено Октомври 25, 2008 Отговорено Октомври 25, 2008 хаха Юри... ти ли си бе момче Цитирай
vlex Отговорено Октомври 26, 2008 Отговорено Октомври 26, 2008 Евалата Жорка! Яко уроче! Честита ти и нова китарка най-накрая 7 струни. Някой беше казал, че искаш 7 струнна, за да не се разхождаш по грифа, ами да си кесаш на едно място Остави ги - сноби! Рафо, обмислял ли си да минаваш на флаш плеъри и флв видеа? Помисли си - компресия->малък обем-> по-добър видео стрийминг-> повече гювеч за людете с кофти връзка... Като гледам уроци не се качват всеки ден, а и да се качват обработката трае не повече от 10 минути (зависи от машината). Ае наздраве и браво за урокЯ! Поздрави, Влад Цитирай
audigy Отговорено Юни 4, 2011 Отговорено Юни 4, 2011 Най-добрия озвучител с който съм работил! Абсолютен професионалист!! А и пощипва на баса и попейва rock'n'roll, сигурно и готви добре :-))) Поздрави и ще се радвам пак да работим заедно! Цитирай
разбойник Отговорено Юни 4, 2011 Отговорено Юни 4, 2011 ^ За готвене не знам, но играе баскетбол доста добре - случи се да играем заедно на една сватба, на която той свиреше с Response, а аз бях сред гостите Цитирай
rudibass Отговорено Юни 5, 2011 Отговорено Юни 5, 2011 (Редактирано) Лелеее баскет не съм играл от мнооого отдавна .Позабравих как ставаше. На audigy ще кажа , че ми беше изключително приятнпо да бачкам с вас.Въпреки перипетите се справихме на ниво.Извънредно приятна банда с много готин репертоар ... гласовете са прекрасни.Ще дойда някой път в МАГНИТО да си направим купона....С уважение Гого Редактирано Юни 5, 2011 от rudibass Цитирай
Recommended Posts