Katsko Отговорено Януари 12, 2006 Share Отговорено Януари 12, 2006 абе всеки път като видя как поредния метъл се поддава на тъмната страна на силата(поп и попфолк) и ми става неприятно... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Termy Отговорено Януари 12, 2006 Share Отговорено Януари 12, 2006 И шкембето, И шкембето, люто, горещо, ми е най-любимото нещо. Сутрин и вечер шкембенце яж, засилва дава кураж! Братя Кулинови Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Termy Отговорено Януари 12, 2006 Share Отговорено Януари 12, 2006 Единственото успокоение е, че не съм метъл. Ама наистина нищо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Януари 15, 2006 Share Отговорено Януари 15, 2006 Що бе, аз като съм метъл не ям ли шкембе? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
salt Отговорено Януари 23, 2006 Share Отговорено Януари 23, 2006 Мисля че човека просто е искал да се реализира в пеенето и е успял. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Януари 28, 2006 Share Отговорено Януари 28, 2006 Познавам човека лично. Много голям шемет и уникален тип! Заслужи си отвсякъде да спечели! Бтв,на живо пее още по-добре! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Януари 28, 2006 Share Отговорено Януари 28, 2006 Всичките пеят добре на живо (освен Владко, ама не ми се коментира). Защо разтаковаха работата, като почнаха да правят някакви кофти записчета със съмнително качество?! Най-тъпото е, че в някои от записите се чува откровено фалшиво пеене! :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Януари 29, 2006 Share Отговорено Януари 29, 2006 Всичките пеят добре на живо (освен Владко, ама не ми се коментира). Защо разтаковаха работата, като почнаха да правят някакви кофти записчета със съмнително качество?! Най-тъпото е, че в някои от записите се чува откровено фалшиво пеене! :think: Тоя Владко съм го снимал преди време в ДМА и не беше никак зле. абе всеки път като видя как поредния метъл се поддава на тъмната страна на силата(поп и попфолк) и ми става неприятно... А тоя Светльо верно е забавен. Само да не прави "Тъндърстрък" ако е възможно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Януари 31, 2006 Share Отговорено Януари 31, 2006 Светльо е варгозуняк Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chukovi Отговорено Август 11, 2007 Share Отговорено Август 11, 2007 Ето и нещо от мен като комент. : Който не го харесва Светльо или както ние си го знаем Зарю , да не го гледа и слуша. Аз лично много се кефя че той спечели , щото го заслужаваше . Радвам се за него, това му беше дългогодишна мечта.Да успее в Шоубизнеса. Няколко години работих с него и с неговия композитор и аранжор Весо Калчев, за мен бе 100% удоволствие. Ето и нещичко което сме пяли заедно , преди време. http://4storing.com/8a4sg/38d26c483fa0db1d...f24cfb791d.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Caruso Отговорено Август 11, 2007 Share Отговорено Август 11, 2007 ^ Е тука подозирам цче искаш да ни набуташ с 2.40 или не е така Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chukovi Отговорено Август 11, 2007 Share Отговорено Август 11, 2007 (Редактирано) Хм,подозирам лека ирония , поправи ме ако греша. Само едно ще ти кажа човека е на супер ниво и пее почти всички стилове. Рядко се намират певци с толкова различни бленди на гласа. Аз съм за Зари 100%. Тоест Светльо де , ние така си го знаем. Редактирано Август 11, 2007 от chukovi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chukovi Отговорено Август 12, 2007 Share Отговорено Август 12, 2007 Поздрав за Caruso с най добри пожелания. Без 2.40 , съвсем free. http://4storing.com/gvu2k/bba62423df75b9c9...e94eeb7db9.html Задачка , закачка - Познай кой е човека . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Caruso Отговорено Август 12, 2007 Share Отговорено Август 12, 2007 Поздрав за Carusoс най добри пожелания. Без 2.40 , съвсем free. http://4storing.com/gvu2k/bba62423df75b9c9...e94eeb7db9.html Задачка , закачка - Познай кой е човека . Тоя саит иска регистрация за 2 и 40 и секви линкове са безпредметни дано сега ме разбереш правилно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chukovi Отговорено Август 12, 2007 Share Отговорено Август 12, 2007 (Редактирано) ОК разбирам . Бе брато , аз как тегля всеки ден по нещичко от там? И за това ти казах че е free. Освен някой от моето семейство да се е регистрирал , иначе нямам никакво обяснение, Не желая да набутвам никого от форума с 2.40 или с каквато и да е било сума. Напротив - Бих помогнала на всеки , с каквото мога. Редактирано Август 12, 2007 от chukovi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts