iashor Публикувано Март 23, 2005 Публикувано Март 23, 2005 Мноо яко си пее момчето според мен... напрао находка! Ко мислят съквартираннннтити..? Цитирай
Mandalay Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 Мойто скромно мнение е, че е креативен и от всички в ку-ку Академията, той е най-напред. Има си пича и визия и е достатъчно чешит, за да не се слива с тълпата, пее добре, направо си е ок! Цитирай
bulby Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 Пък пее си момчето Лошо за него не ми идва наум... Владо и Любена също не са зле, най ме дразни тази Лора. Цитирай
SomeoneBg Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 Не че ми е работа да ги коментирам,защото те си прават това което правят,нощом са влезли смело в публичното пространство,значи са се изложили на риск от як коментар по техен адрес ....и все пакмоето скромно мнение за Светльо е че пича най-много заслужава да идаде албум от всички други.Той постоянно изпъква с оригинални идеи,пее много яко,сцената му отива и до колкото съм в течение е минал по страдалческия път,по който всеки музикант трябва да мине преди да го огрее.Имам предид,че баща му не е някой си водещ на TV предаване да го лансира,независимо дали може или не може да пее!А от другите...,мисля че на Владо просто не му се занимава с тази академия и вече го прави насила,пича просто не е за там,макар че пее също много добре,а Любена просто няма късмет с гласуването иначе от момичетата тя пее най-кадърно.Лора и Надя за мен са по-безличните от цялата тая работа и няма да ги коментирам. Цитирай
assoass Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 Аз искам да питам нещо! Първо- Светльо е голен пич и наистина изпъква най-много! Просто си е оригинален, пък и ясно и открито винаги изразява и защитава своето мнение. Та въпросыт ми е: "На мен ли ми се струва, или Лора наистина доста силно и шумно си поема въздух?" Колкото пъти съм я гледал и слушал това нейно вдишване много ми се натрапва. Някой забелязал ли го е. Аз не зная дали това е правилно или неправилно, но мен ме дразни... Цитирай
SomeoneBg Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 Да бе пич,верно е това,кой знае как хърка нощем щом така се чува дишнето и.Според мен липса на изчистена дихателна техника,просто човек винаги може да диша бсравнително безшумно,а може и така,че и папата да го чуе,пък може и да има някъви заболявания момичето. Цитирай
TONY Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 за Боби и Нели познах доста преди конкурса да свърши, че ще бъдат назначение - после познати се обаждаха до ме поздравят избора им беше напълно логичен след тях Светльо прави най добро впечатление защо подценявате Лора - пее добре ,пък е и чешит после Любена за мен Владо и ОСОбЕННО НАДЯ не стават не че Владо е зле ама тая излагация с парчето на Бон Джови - то и китариста Недодялков пак маза като за световно (адски се учудвам защо го величаят това момче комплексарче - маже бързите пасажи ,свири беидейно и фразировката му е като на квартален китарист от банишора - а некой да ме обори!) :exclaim: а и интервюто му хич не мина добре - егати сухара един човек като нищо не говори или е много умен или много тъп-това за Владо го казвам а снощи Светльо направо си ме изкефи - заби и слави и онази миска Цитирай
pacman Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 "Интервюто" го гледах и мога да кажа едно: Издразни ме ОСОБЕНО много тази .......... от "Труд" (айде да не казвам, че съм културен ). Изобщо не схващаше за какво става дума и дразнейки се от това, се държеше надменно с човека. Учудих се как се сдържа да не и каже некои работи... Даже накрая и благодари Цитирай
the_gorer Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 За Светльо вече коментирах - той ми е почти съименник, метъл е, чешит е, пее стархотно и е много талантлив, добър импровизатор, става за шоумен. Заради всичкото това Светльо би трябвало да ме кефи. Е да де, ама то точно заради някои от гореизброените му качества той не ме кефи. Защо ли? Ами защото какво, по дяволите, прави такъв блестящ малдеж при Слави Трифонов - крепост на чалгата, селската гъзария и те-ке-зе-сарщината?! Излиза, че, въпреки всичките си дарби, е просто поредното комерсиално копеле, па макар и мноооо талантливо комерсиално копеле. Накратко: всеки, който се е навел пред Слави, не ме кефи. Пък и в тази тема гледам, че някой се изказа в смисъл "Светльо най-много заслужава да издаде албум" Защо мислиш така? Какво печели той от албума си, освен популярността, която така или иначе вече има? Наградата му ще е Слави Трифонов да вземе пари и от неговия албум. "Честито, наградата Ви е Слави да спечели пари от Вашето творчество и имидж!" Цитирай
assoass Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 (Редактирано) Айде да не почваме пак, има си тема в говорилнята за Слави- даже няколко! искам само нещо да кажа обаче! а кой по дяволите, освен Слави е направил подобно нещо? Аре стига толкоз! Светльо пее, Лора зее! Редактирано Март 23, 2005 от assoass Цитирай
the_gorer Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 а кой по дяволите, освен Слави е направил подобно нещо? Момчетата от SIA Advertising, чиято концепция открадна Дългия. Накратко: "Биг Брадър" почна преди Слави да прави подобно нещо. Цитирай
Mandalay Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 За Слави няма да говоря. Само ше кажа, че според мен е долен експлоататор и точка по въпроса. Не съм съгласен обаче за Светльо, че е комерсиално копеле и че се е навел пред дългия (нещастник). Всички ревеме че няма реализация. Е, Светльо вече се реализира, но чрез шоуто на Слави. Иначе никой нямаше да е чувал за него. Така или иначе, за която и компания да записва, тя ще прибира основната печалба от труда на Светльо. Обаче не са много тези, които могат да го рекламират и лансират така както Дългия. Според мен Светльо си се гаври със Слави по доста тънък начин. И мога само благородно да му завиждам и да му кажа Цитирай
the_gorer Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 За Слави няма да говоря. Само ше кажа, че според мен е долен експлоататор и точка по въпроса. Не съм съгласен обаче за Светльо, че е комерсиално копеле и че се е навел пред дългия (нещастник). Всички ревеме че няма реализация. Е, Светльо вече се реализира, но чрез шоуто на Слави. Иначе никой нямаше да е чувал за него. Така или иначе, за която и компания да записва, тя ще прибира основната печалба от труда на Светльо. Обаче не са много тези, които могат да го рекламират и лансират така както Дългия. Според мен Светльо си се гаври със Слави по доста тънък начин. И мога само благородно да му завиждам и да му кажа Прав си - всеки лейбъл ще те измуфти (стигнахме до този извод в една друга тема) Но нека да не е лейбъла на Слави. Сигурно имам проблем с чувството си за хумор, щом досега не съм забелязал Светльо да гаври Слави. Виж обратния вариант го гледах няколко пъти. Цитирай
assoass Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 За Слави няма да говоря. Само ше кажа, че според мен е долен експлоататор и точка по въпроса. Не съм съгласен обаче за Светльо, че е комерсиално копеле и че се е навел пред дългия (нещастник). Всички ревеме че няма реализация. Е, Светльо вече се реализира, но чрез шоуто на Слави. Иначе никой нямаше да е чувал за него. Така или иначе, за която и компания да записва, тя ще прибира основната печалба от труда на Светльо. Обаче не са много тези, които могат да го рекламират и лансират така както Дългия. Според мен Светльо си се гаври със Слави по доста тънък начин. И мога само благородно да му завиждам и да му кажа Напълно съм съгласен с теб, Мандалейчу! Това имах предвид и аз и може би преди малко не се изказах по най- хубжавия начин Цитирай
Recommended Posts