rocker_vn Публикувано Април 13, 2007 Публикувано Април 13, 2007 (Редактирано) само чакам да изсвири соло за да го сложа инъче този човек има страхотни идеи,обаче и дваната с него се притесняваме да пеем,дори и пред себе си - за да не се самопребием дайте мнение моля,за звука,идеята,и т.н. новото ни онлайн-съвместно парче Редактирано Април 13, 2007 от rocker_vn Цитирай
dedomito Отговорено Април 17, 2007 Отговорено Април 17, 2007 Да разбирам , че толкова много ви е харесало , че сте онемели :hysterical: :hysterical: Сложете поне един коментар - добре , зле , много зле , малко по-добре от ужасно много зле ! Цитирай
synchu Отговорено Април 17, 2007 Отговорено Април 17, 2007 На мен ми хареса парчето значително .... хехе Мно'о успокояващо ми въздейства хехехе и идеята е супер. По звука има какво да се желае обаче - касата е глуха, соло барабанчето изпъква прекалено много, баланса на отделните инструменти не е много добър. Баса има прекалено остър звук според мен и малко множко компресия, етц. Ма тва е въпрос на въртене на копчета (респ. движене на мишка) и добри колони Идеите обаче не могат да се "докарат" с въртене на копчета...! Цитирай
dedomito Отговорено Април 17, 2007 Отговорено Април 17, 2007 ето и един вариант със соло , което е в края на парчето . :hysterical: http://media.putfile.com/Nenko-mito-Var-4 Цитирай
rocker_vn Отговорено Април 18, 2007 Автор Отговорено Април 18, 2007 добре си го докарал колега,аз тъкмо се прибирам сега от София трябваше да ти запиша телефона и да пием по бира някъде мотор не си намерих ама за това пък нова служебна кола си харесахме... Цитирай
baitanas Отговорено Април 20, 2007 Отговорено Април 20, 2007 Готино е парчето, на мен по би ми харесваро ако има повече контраст между отделните части, но това е мнение за нещо не чак толкова значително, или по скоро предложение за вариант. Иначе парчето въздейства с настроение. Цитирай
Recommended Posts