BlackCorsair Публикувано Март 22, 2005 Публикувано Март 22, 2005 http://www.garageband.com/artist/aprose Това е линк към 3 песни на моята група A Prose. Записите са правени през 2001г в домашното ми студио. ако някой хареса как пее вокала, ето и адрес към новата му група http://www.garageband.com/artist/aparabola има 2 по-нови песнички Цитирай
DeathZone Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 (Редактирано) Еххххх ако можех да прекарам целия и да слушам вашата музика.Тези три песнички оцветиха скапаното ми ежедневие .... Благодаря ви ......Невероятен вокал .....а за изпълнението просто без комантар ..... Не мога да повярвам че в България някой може да звучи сякаш е раждан на хиляди километри от тук. Редактирано Март 22, 2005 от DeathZone Цитирай
synchu Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 Страхотно Много ми харесаха. Фаворит ми е "Leave me now"....хм жалко, че сте се разаделили с вокала. Цитирай
niki123bg Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 Мен много ме изкефи Loosin' Power Браво Цитирай
Rust Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 Мдаа ... много яко .... не мислех че в БГ такавата музика някой я е докарал поддържам мението, че вокала си е номер 1 ше си слушам сега с кеф Цитирай
BlackCorsair Отговорено Март 22, 2005 Автор Отговорено Март 22, 2005 Радвам се ,4е ви харесва! A Parabola имат записани още няколко песни ,но още не съм ги смесил Цитирай
thedirt1 Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 Вие участвахте на конкурса на Нокия, нали? Какво стана там? Как изглеждаше отвътре? Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 http://www.garageband.com/artist/aproseТова е линк към 3 песни на моята група A Prose. Записите са правени през 2001г в домашното ми студио. ако някой хареса как пее вокала, ето и адрес към новата му група http://www.garageband.com/artist/aparabola има 2 по-нови песнички Нямаше да се усъмня ако ми бяха казали, че това са неиздавани парчета на TooL (те обичат да си играят с ефектите на гласа на Кийнън, така че...) Превъзходно е! Искрено ви се възхищавам! Цитирай
bulby Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 Абе не бих казал, че вокала много си прилича с Мейнърд, ама карай. Иначе и на мен много ми допаднаха и пеенето и парчетата като цяло... Цитирай
Ivan Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 Вече слушам To night,чух ги и другите...и аз благодаря за музиката ви, която е красива.Късмет на всички ви Цитирай
BlackCorsair Отговорено Март 22, 2005 Автор Отговорено Март 22, 2005 Вие участвахте на конкурса на Нокия, нали?Какво стана там? Как изглеждаше отвътре? Да A Prose участвахме на конкурса на Nokia и това е Всичко си беше нормално тогава. Други се класираха. A Prose никога не е била концертна група. Конкурса на Nokia бе единственото ни показване "на живо",надявахме се да грабнем по GSMче, но уви A Prose беше мой студиен проект. Тогава през 2001 тукмо си бях купил DIGI 001 на Pro Tools и трябваше да пробвам играчката Дръмса е Луупове ,Семпли и MIDI, а клавишните,китарите ,баса и Вокалите са изсвирени и записани в Домашното ми студио. A PARABOLA, обаче си бяха яка банда. С тях си пробвах Pro Tools TDM системата. Всичко при A Parabola e живо изсвирено,пичовете къртеха яко Надявам се някой ден да имам време да смеся и мастерирам 6те песни ,които записаха тогава(миналата пролет)! Сега правим на SJK албума. Скоро ще пусна и линк към едно яко парче на една друга банда,стига пичовете да го качат в нета. Цитирай
the_gorer Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 Дръмса е Луупове ,Семпли и MIDI Браво, много добри нещица. А сега за "дръмса" - значи, аз съм човекът от форума, който винаги пита как да направи готини барабани, които да звучат като изсвирени от жив барабанист и винаги му се предлагат неподходящи варианти. Ако обичаш, кажи кои лупове си ползвал, та да си ги смъкна. Името на диска и производителя имам предвид. Мерси! Цитирай
BlackCorsair Отговорено Март 23, 2005 Автор Отговорено Март 23, 2005 А сега за "дръмса" - значи, аз съм човекът от форума, който винаги пита как да направи готини барабани, които да звучат като изсвирени от жив барабанист и винаги му се предлагат неподходящи варианти.Ако обичаш, кажи кои лупове си ползвал, та да си ги смъкна. Името на диска и производителя имам предвид. Мерси! ееех ,тука е весело ! Всичко си правим сами ! В нета е пълно със Секвенсери,Сепли,Луупове и най-различни синтезатори, Но полакомиш ли се да исползваш готови луупчета ,си връзваш ръцете в повечето случаи ,освен когато ще "Градиш" песента си на готов Лууп. Убеден съм ,че повечето програмки вършат една и съща работа,стига да знаеш как да ги използуваш Аз лично от години ,работя само с Pro Tools- щото това е най-доброто . ай ,да не се обяснявам много...! Трябва ти Секвенсер с който да пишеш MIDI. Когато се научиш да пишеш MIDI drums,трябва да се научиш как се работи със Семплери и Семпли за да избереш добрия звук на барабаните си. След Това MIDI творенията си можеш да ги превръщаш или в Луупове или в имитация на "Истински" DRumer(Второто ,обаче изисква отлично познаване на Спецификата на Истинското Свирене на Човека и отлично познаване на Програмките с които си играеш" .Отнема седмици ,но става ! След време ще ти покажа една имитация на Истински Барабанист,над която Брат ми работи няколко месеца Та след като си напишеш MIDI дръмса те съветвам, всеки барабан и фус и чинел да ги направиш на .wav на различни писти и най-накрая тези писти да ги смесиш с другите инструменти от песента използвайки EQ,Comps и Reverb Как става това без пари ? Намираш в нета Cubase(Няма значение коя версия,колкото по-нова-по-добре) Намираш и семплер с подходящи семпли(зависи какъв звук търсиш) Според мен най-добрите библиотеки Аукустични Дръм Семпли са Drum Kits From Hell,Big Fucking Drums i Artist Drums. Ако не се лъжа всичките те работят с Battery2 на Native Instruments, така че зареждаш Battery2 като VST instrument в Cubase и атака...! Лично аз не работя с Cubase затова за подробности питай някой друг как да си командваш с MIDI трак VST instrumenta. Пример : За Песента "She Said" на A Prose ,през 2001 си направих луупчето на първата версия на REASON, а после върху него си измислих акордите с китара и направихме цялата песен с един лууп,мисля че има само едно място кадето Бараните не въртят едно и също Цитирай
Recommended Posts