roma_t Публикувано Март 22, 2005 Публикувано Март 22, 2005 Здравейте Ниии сме млик ромаски оркестар от гра. Мездра. Намерих ме случайно тука Ние свириме бълагарска музика на радост на хората Ние сме пет музиканта. Барибани акордион саксифон кларине и певвица. готовисме да правими весело и свадба на коиту иска. Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 Ей, браво, това ме топли! А джелем, джелем и Едерлези, а...? Някой от вас свирил ли е с Карандила, Ибряма и прочее?... Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Ела да ми го кажеш лично това, смелчаго. Ей такива празноглави изказвания са най-голямата мъка на тая страна... Ама няма да го правим на форум на нацистки изказвания. И пиши на кирилица, "патриотино"... Цитирай
tupoto kopele Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Здравейте Ниии сме млик ромаски оркестар от гра. Мездра. Намерих ме случайно тука Ние свириме бълагарска музика на радост на хората Ние сме пет музиканта. Барибани акордион саксифон кларине и певвица. готовисме да правими весело и свадба на коиту иска. хахаха Ей много сте готини бе (въпреки че ми изглежда нагласено...ама карай) направо ми топлите душата....особено барибаните и кларине- то Цитирай
NoSoul Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 A живи и здрави!!! Дано сте кадърни музиканти и скоро пуснете нещо хубаво(не за душата - за възхищение примерно ) Цитирай
rudibass Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 аре пи4ове евалла само така...дрънкайте и не се пла6ете хе хе и бре а сега оп оп... Цитирай
RockoBG Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 И на мен ми мирише на ебавка, 'ма 'ко не е Мно'о ше се радвам на некой бисер... М/у другото има няколко около чалга оркестъра, които съдържат супер музиканти. Само за пример - "Кристали" (не "Кристал") имат дръмър и китарджия мно'о добри. Предполагам и останалите са такива но не си спомням много добре... Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 Живи-здрави! Много маане и джумбаре сред нас!!! Неравноделност да има и много засукани вокали! Траш гъдулка и овърдрайв акордеон! Цитирай
Niilo Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 Добре дошли А как се казва оркестъра ви? Цитирай
eXile Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 Поздрав с орк. Миш-маш - Калугерско Право Хоро Цитирай
Recommended Posts