kolio_k Отговорено Април 13, 2007 Автор Отговорено Април 13, 2007 Мерси Владо.Знам че се кефиш на такива музики и затова мнението ти особено много ме радва Цитирай
kolio_k Отговорено Април 13, 2007 Автор Отговорено Април 13, 2007 (Редактирано) ^Никифена .Мерси друже Редактирано Април 13, 2007 от kolio_k Цитирай
yotzzo Отговорено Април 13, 2007 Отговорено Април 13, 2007 Очевидно съм лаик.не разбирам защо трябва да се свирят такива неща/макар и перфектно/.Мога да си го пусна на касетофона.А,пардон...солото на китарата е яко!Иначе да бех подремнал.Извинявайте. Или ще съм откровен или -спирам да пиша,освен в рубрика "купувам-продавам'. не се имам за по-добър,не ме разбирайте погрешно Цитирай
kolio_k Отговорено Април 14, 2007 Автор Отговорено Април 14, 2007 Съжалявам,че не ти е допаднала свирнята.В наша защита само искам да спомена,че гига беше трибют за Джако и затова подготвихме 10тина извесни негови парчета.Аранжиментите са си негови(на Пасториъс)и не сме се и опитвали да ги променяме.Разбира се ти си имаш право да не ги харесваш и да ги намираш за скучни,света за това е интересен,защото всеки си има собствено и различно мнение.Благодаря ти за отделеното време и коментара п.п.Всякакви коментари са добре дошли Цитирай
yotzzo Отговорено Април 17, 2007 Отговорено Април 17, 2007 Е,няма да се засягаш Като ми хареса нещо,което си качил си казвам най-редовно. Цитирай
kolio_k Отговорено Април 17, 2007 Автор Отговорено Април 17, 2007 Това е вярно,ама и аз въобще не се обиждам ,точно за това и пиша че всички коментари са добре дошли Цитирай
Recommended Posts