bluecactus11 Публикувано Юли 23, 2019 Публикувано Юли 23, 2019 Здравейте, На път съм да поръчам китара - Squer Bullet Stratocaster Hardtail AW. Искам да попитам дали смятате, че е добра за начинаещ (от 2 години свиря на класическа китара, това ще бъде първата ми електрическа), и дали усилвател Stagg 10W ще ми върши добра работа (и по-точно, дали ще мога да свиря песни на Guns N Roses, AC/DC, и някои на Rammstein). Благодаря предварително! https://music-store.bg/elektricheska-kitara-6-struni/SQUIER-BULLET-STRAT-HT-AWT-%D0%95%D0%9B%D0%95%D0%9A%D0%A2%D0%A0%D0%98%D0%A7%D0%95%D0%A1%D0%9A%D0%90-%D0%9A%D0%98%D0%A2%D0%90%D0%A0%D0%90-%D0%BE%D1%82-MusicShop-40000680 P.S. За последно видях Squier HSS с тремоло в български онлайн магазини преди около два месеца, но вече не се предлагат никъде. Знаете ли поради каква причина? Цитирай
Петьо Бояджиев Отговорено Юли 24, 2019 Отговорено Юли 24, 2019 Stagg 10W - Не, в никакъв случай. От къде си? Вместо да гледаш по сайтовете, отиди до някой магазин и пробвай на място. В този ценови диапазон (най, ама най-евтиното) всичко е тояга. Задължително е да пробваш конкретна бройка, проверка на прагове - стърчене/бъз, интонация и т.н. Цитирай
Nikolov_76 Отговорено Юли 24, 2019 Отговорено Юли 24, 2019 Stagg 10w нов не е добре. За същите пари в OLX има два пъти по големи и по добри кубета, с ревърб, да речем. Мисли и за ефекти, защото на тия кубета мръсния канал не става за нищо, независимо какво ще вземеш. За китарата според мен е същото. За 230лв. Със сигурност ще намериш нещо по-читаво, но втора употреба. Ако дължиш да е от магазина- коментарът ми е излишен. Успех! Цитирай
Recommended Posts