ckeuta Публикувано Април 5, 2007 Публикувано Април 5, 2007 Искам да попитам колко пари ще ми вземат да ми набият прагове на Фретлес Бас-а защото никой неще да го купи нито да ги заменим..и се интерисувам за да знам с какви пари да отида..мерси Цитирай
SomeoneElse Отговорено Април 6, 2007 Отговорено Април 6, 2007 (Редактирано) До колкото си спомням хората те убеждаваха да не го правиш... И аз също ще го направя - НЕДЕЙ, след някоя и друга годинка ще го търсиш тоя бас... Както и да е де... Ако все пак твърдо си решил да му слагаш прагове - може би около 50 лв. Поне толкова излиза сменянето на стари прагчета, което от техническа гледна точка, дори идва малко малко по-трудно, като че ли... А и първо се пита при съответния майстор колко ще струва, защото всеки може да вземе различно, а й процедурата е малко...странна...едва ли много хора ще знаят Редактирано Април 6, 2007 от SomeoneElse Цитирай
Overdrive Отговорено Април 6, 2007 Отговорено Април 6, 2007 ако не му хареса ще извади прагчетата пак и така Цитирай
beatle Отговорено Април 19, 2007 Отговорено Април 19, 2007 По-добре си вземи друг бас,а този си го остави,щото за 50-70 точки можеш да си намериш такъв с прагчета,пък и предполагам не мислиш да го продадеш за 130 лева нали. Посъбери кинти и си вземи друг. Цитирай
Recommended Posts