RockoBG Отговорено Септември 15, 2007 Отговорено Септември 15, 2007 Баси мамата, врътнаха ми едно одиджи 2 и автоматично забърках на Горъра в аките. 'Ма същите... Добре, че има некъв чалъм... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 15, 2007 Отговорено Септември 15, 2007 Друже, откъде го изкопа т'ва, бе? Знайш ли колко пъти съм го търсил. Трябва да си го сейвна някъде, че вече съм ги забравил тия неща как ставаха, а си е ценно инфо... Ако все пак нещо не тръгне добре питай - ще помагаме! Цитирай
RockoBG Отговорено Септември 15, 2007 Отговорено Септември 15, 2007 Ako знаеш к'во ровене рових... За да съм честен ще кажа, че за 1 година четене из тоя форум и ръчкане у дома, не остана рутинг дето да не мога да преборя. ама да зема и аз да си опиша драмата, че като по-вътрешен може да ме светнеш нещо. Ста'а дума, че с оригиналните дриверчета и Амлитюб и Риг-а си ги рутвам Ок стендалоун и много готино си свиркам онлайн, обаче тръгвам да отварям Нуендо 3 и познай - 'уй. Прочее сложих КХ и рутинга в нуендото го оправих, обаче какъв изпърдян звук получих от плеърите не е истина. Не мога да слушам музика, че изнервя и сега съм на етап седим си с оригиналните дривери и не записвам, а ме изнервя... Цитирай
Recommended Posts