Sherinian Отговорено Юни 26, 2007 Отговорено Юни 26, 2007 Ае честно казано с тежка кл. мн. трудно се свири народно примерно.Обаче аз сам твърдо зад тежката.В краина сметка зависи в какав стил свириш! Цитирай
Gingar_snaps_back Отговорено Август 8, 2007 Отговорено Август 8, 2007 Ооо И аз съм твърдо за тежката клавиатура! Акустичното пиано е истината,но понякога се налага да се свири и на синт с лека клавиатура! До ден днешен ми е трудно да свикна...точно както колегите го казаха все едно е друг инструмент. Ами докъто "порастна" достатъчно за да си купя синт с пианистична клавиатура...ще си трая... Цитирай
Kalo Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 А какво мислите за клавиатурата на Yamaha DGX серията (205, 305 и 505): http://www.yamaha-europe.com/yamaha_europe..._505/index.html Клавишите са с размер и форма като на пиано и са "light weighted", но без hammer action. В смисъл различна е от типичния синтезатор със съвсем лека клавиатура тип орган, но не е като истинска хамър клавиатура и е съвсем далеч от пиано. Ползвали ли сте такава и върши ли ви работа? Цитирай
yamaha Отговорено Август 30, 2007 Отговорено Август 30, 2007 А какво мислите за клавиатурата на Yamaha DGX серията (205, 305 и 505):Ползвали ли сте такава и върши ли ви работа? Пробвал съм я...за мен не върши. Далече е от истинския feel. Цитирай
Pliun4o Отговорено Август 31, 2007 Отговорено Август 31, 2007 Определено за тежка много по-голяма стабилност по-малък шанс за грешки верно,че глисандите ти запарват пръстите, но определено е по-добрия вариант. Цитирай
Recommended Posts