bigjav Публикувано Април 1, 2007 Публикувано Април 1, 2007 (Редактирано) Моля, свържете се с мен на ЛС, ако имате такъв процесор+софтуерен диск? Бих желал да почерпя информация. Благодаря и до скоро! Редактирано Април 1, 2007 от bigjav Цитирай
BlueZone Отговорено Април 1, 2007 Отговорено Април 1, 2007 Аз имам GNX1. Питай квото те вълнува. Цитирай
kolio Отговорено Април 1, 2007 Отговорено Април 1, 2007 и аз имам GNX 1.. А софта мове да си го дръпнеш от тук... Цитирай
hypermusic Отговорено Април 2, 2007 Отговорено Април 2, 2007 и аз ползвах един (gnx 1) за около 2 месеца, но така и на стигнах до софта - кажи какво точно те интересува. Цитирай
bigjav Отговорено Април 3, 2007 Автор Отговорено Април 3, 2007 Благодаря на отзовалите се! Имате ЛС. Други колеги???? Цитирай
Slinky Отговорено Април 3, 2007 Отговорено Април 3, 2007 Аз имам GNX3, но нямам никакъв софтуер за него. Цитирай
Тони96 Отговорено Април 3, 2007 Отговорено Април 3, 2007 Аз имам "Zoom"-G2.1u с USB изход и към него върви "Cubase LE" и съм сравнително доволен!!! Но незнам, точно каво те интересува!!! Цитирай
bigjav Отговорено Април 4, 2007 Автор Отговорено Април 4, 2007 В софтуерния диск, вървя6т с тези ефект-процесори, има една програма - drag&drop drummer (drum loops), е, тя ми трябва.... Цитирай
bigjav Отговорено Април 5, 2007 Автор Отговорено Април 5, 2007 Е, не вярвам, че никой го няма този диск! Готов съм да си платя! Моля, разровете се! Цитирай
BlueZone Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 Еми в моя диск такова нещо няма...сори Цитирай
bigjav Отговорено Април 8, 2007 Автор Отговорено Април 8, 2007 Абсолиутно невъзможно е никой да няма този диск. Просто ви мързи или не ви се занимава. Затова и ви моля за поредно и за последно, няма да досаждам повече. Програмата ми трябва много!!! Благодаря за вниманието! Цитирай
bigjav Отговорено Април 10, 2007 Автор Отговорено Април 10, 2007 (Редактирано) Е, то бива мързел и егоизъм, бива, ама.... Както и да е, аз си направих изводите. Някои дори ми писаха, аз на свой ред също и така и не ми отговориха! Моля, модс да изтрият или затворят темата. То се видя, че нищо няма да стане. Редактирано Април 10, 2007 от bigjav Цитирай
kolio Отговорено Април 12, 2007 Отговорено Април 12, 2007 (Редактирано) най-сетне изрових диска. Имам го софта дето го искаш. Голям е 299МБ. Кажи как да ти го дам? П.П. Малко търпение бе брато! Какво се пениш.... Имам си и друга работа която трябва да свърша. П.П.П. Целия диск е 411МБ. Това дето питаш за него гледам, че са пресети за различни стилове барабани във WAV и Миди формат. Дали е точно това? Папката се казва "Drag and Drop Drummer" Редактирано Април 12, 2007 от kolio Цитирай
bigjav Отговорено Април 12, 2007 Автор Отговорено Април 12, 2007 най-сетне изрових диска. Имам го софта дето го искаш. Голям е 299МБ. Кажи как да ти го дам? П.П. Малко търпение бе брато! Какво се пениш.... Имам си и друга работа която трябва да свърша. П.П.П. Целия диск е 411МБ. Това дето питаш за него гледам, че са пресети за различни стилове барабани във WAV и Миди формат. Дали е точно това? Папката се казва "Drag and Drop Drummer" Гузен негонен бяга. Сопа, сопа, требва, не блага дума и виж как стават не6тата Братото се пени, 6тото очаква като му кажат довечера да е довечера. Иначе, се казва като имам време тази седмица или следва6тата седмица. А, работа имаме сите. Благодаря за времето и търпението!!!! Наистина ги оценявам!!! Да, драг&дроп е това, което ми требе. От София съм, може да го запи6е6 диска и когато ти е удобно, да се видим. Разбира се, очаквам да ми каже6 и колко 6те ми струва. Цитирай
Recommended Posts