a_panov Публикувано Април 3, 2019 Публикувано Април 3, 2019 Да се........ таковам в главата. Не се стърпях! Но моята улица през една пресечка продаваха за 50 лева LINE 6 SPIDER IV 120 - мъртвец в ковчег. Вече е в къщи и търся схема по която да може да се прозвъни и да се види кое къде ходи и защо. Накратко, търся принципна схема на LINE 6 SPIDER IV 120 за да се ремонтира, щото не работи в момента. PS. Де@ба, тежи тоя мъртвец, направо като умрял в ковчег е, за 150 метра ме изпрошна! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 2, 2019 Отговорено Май 2, 2019 http://guitar-gear.ru/forum/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=24469 Ако е изгоряло DSP-то, май нямаш шанс, но можеш, да провериш захранванията, като за начало. Цитирай
a_panov Отговорено Май 4, 2019 Автор Отговорено Май 4, 2019 Трупа се е вмирисал! Заминало е нещо от платката на DSP-то, постоянно слага в Mute и Stand-By крайните стъпала. Ще се обходи цялата схема около DSP-то да се види дали не е от нещо друго. Има чип за управление на предните бутони, има 2 кварца, има и други глупости, слушалков амп, "USB" порта, интегрални стабилизатори на напрежение. Човека който ми го прави е на навътре в нещата, на ти е с цифрова и аналогова техника. Когато го отвори ми звънна и ми каза: - Ще си направя харакири, ще са самуубеся и изчезна везвъзвратно! - Ширпотреба та дрънка! Каза ми да купя и педала за 50 лева лева. И ако не може да го дигне, ще купя нова DSP платка и го засилвам с 0% печалба на пазара! Вярно, може да ме изкара още 1 година или 5 години, но ми каза че има инжинерни недоразумения и да се оттървавам най-бързо от него. За някой ще е подарак от небето! Line 6 със 2 Celestion високоговорителя за 220 лева. Аз говоря лева ама са евро, 50+50 евро са 100 евро. Цитирай
Recommended Posts