Тони96 Публикувано Март 31, 2007 Share Публикувано Март 31, 2007 Имам нужда от някой майстор, да ми смени прагчетата ми на ел. китарата, обаче незнам, къде има такъв и горе долу, колко ще ми струва!!! Благодаря ви предварително!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sevenstring Отговорено Март 31, 2007 Share Отговорено Март 31, 2007 Венци, "Пордим" 11, тел. 8914793. Беше отдавна и не си спомням колко ми взе, но мисля, че не беше по-скъпо от самите прагчета. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Тони96 Отговорено Март 31, 2007 Автор Share Отговорено Март 31, 2007 Мерси Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Март 31, 2007 Share Отговорено Март 31, 2007 Венци Желев е пълното му име. Звъни му само преди 8,00-8,30 сутринта, иначе не вдига. Нещо от порядъка на "долар на праг" ми каза, ако си спомням вярно. И още нещо - има раздел "Ремонт...", защо плесна темата тук а не там? Местя я. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bir4o Отговорено Март 31, 2007 Share Отговорено Март 31, 2007 В софия на пазара Кирков в един безистен един пенсийнер ремонтира китари- с това се занимава Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivivdim Отговорено Март 31, 2007 Share Отговорено Март 31, 2007 Съфорумникът ни pacman работи много добре - ползвал съм услугите му. Живее близо до НДК, но му прати лично съобщение за повече инфо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
creamware Отговорено Март 31, 2007 Share Отговорено Март 31, 2007 Петър Давидов - 0898819785 занимава се стакива неща......на мен не ми е сменял прагчета но ми прави един куп други неща по китарата и съм много доволен.....мисля че ще ти реши проблемите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Тони96 Отговорено Април 1, 2007 Автор Share Отговорено Април 1, 2007 Благодаря на всички, за информацията!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Януари 23, 2008 Share Отговорено Януари 23, 2008 Венци е готин човек, на моят скуаяр смени прагчетата за 50 лв ( работа и прагчета Бостън). Работата е добра, но не перфектна. Като цена е напълно оправдана. За скъпи китари си заслужава да се отиде при баш майстори като Диката и Градинарски, но за скуаяр си мисля, че не е икономически оправдано. Сигурно ще с съгласите, че смяна на прагчета за Скуаяр над 50 лв - просто не си заслужава. Така де - баш майсторите не, че няма да оправят някакъв скуаяр, но е логично да ремонтират класни инструменти. Малко се отклоних - идеята ми е да похваля Евтим Джерекаров. Както казах, смяната на праговете на скуаяра не бе перфектна, и аз още миналото лято се бях уговорил с Евто да я дооправи, но чак сега сколасах да му я занеса. Свърши си работата перфектно, работеше спокойно, внимателно и знаеше какво прави. След вчера, свиряемоста на китарата ми се подобри с примерно 30-40 процента, Евтим направи точно каквото очаквах, като краен резултат, а самата китара стигна 98-100% свиряемост (плеябилити) за китара от този клас. Тоест , повече няма какво да се иска. Имам наблюдение, че Евто още преди година -две човъркаше Пълдини и Кремонки и успяваше да ги направи доста сносни и ги къстъмизираше и ставаха доста по - добри от това което са. Сега вече, мога да Ви го препоръчам и за Скуаяри и друга подобна китарна сган в ценовия диапазон 500 - 600 лв. Той самият няма претенции за лютиер, има реална преценка за това, кое може и кое не, просто ако Ви се наложи - питате и няма да бъдете подведени. И знайте, че в София има хора с претенции за лютиери, а пък са по - ниско ниво. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts