Fenix Отговорено Март 30, 2007 Отговорено Март 30, 2007 Repeating, не-repeating, на мене много ми хареса. И дилейчето е много приятно. Има ли и хорус всъщност? Много благо звучи китарката... Цитирай
BlueZone Отговорено Март 31, 2007 Автор Отговорено Март 31, 2007 Китарката (Ibanez Rg 7420) е записана през Marshall Valvestate 8080 > DigiTech GNX1 > пулт > комп, където е процесната с Izotope Ozone 3 - не съм я компресирал много силно, леко съм вдигнал високите среди и съм я поорязал под 100 Hz. Има малко хармоник ексайтър във високите и стереото е разширено малко. Хорус има, ама е лек като микс и е бавен. Дет се вика Light Chorus. Чудя се обаче дали дилея не е малко силничък, щото така нещо ми се губи основната мелодия. Пък и честно казано малко дърварски съм го изсвирил на места - треа малко повече практис за тва парче, че за пореден път съм си измислил пасажи, дето не мога да ги изсвиря Цитирай
KAE Отговорено Март 31, 2007 Отговорено Март 31, 2007 Направих си папка в директорията с музики, която се казва "Боби Зашев" Благодаря ти за готините музички, човече! Цитирай
BlueZone Отговорено Април 1, 2007 Автор Отговорено Април 1, 2007 Радвам се, че творчеството ми допада на толкова хора. Благодаря на вас и то много, защото тоя форум ме крепи и тика да правя някакви неща. В противен случай сигурно щях да съм заебал всичко. Цитирай
alrock Отговорено Април 1, 2007 Отговорено Април 1, 2007 Радвам се, че творчеството ми допада на толкова хора.Благодаря на вас и то много, защото тоя форум ме крепи и тика да правя някакви неща. В противен случай сигурно щях да съм заебал всичко. И аз имам папка "Боби Зашев". Убеден съм, че още много хора във форума имат такава. Правиш страхотни неща. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 Да. Хубава идея. Забягва малко към ambient. Цитирай
adXok Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 При мен се чува на всеки по-височък тон някакво странно припукване като от пясък по станиол. Сигурно от Izotope Ozone-а, не разбирам много... Иначе парчето е абсолютен релакс, направо се пренесох в едни такива дивни коралови плитчинки, цветни и с много рибки и лека мъждукаща светлинка... Само пукането нарушава идилията! Може повредата да е в моя телевизор, макар че на други парчета го няма... Цитирай
BlueZone Отговорено Април 5, 2007 Автор Отговорено Април 5, 2007 Има само един вид пукане, което е от удрянето по струните (такова като на More Than Words) - готин пиниз, ама май става само на кухарка явно... Ако ми попадне 7-струнна кухарка с 24 прагчета, ще го запиша с нея Цитирай
adXok Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 Не ве, Боби... не ща да ставм досаден, но съвсем сериозно говоря. В путфиле-то например парчетата на kolio_k, ultramega, Wolfheart и другите няма такова прупукване. По-скоро е като... абе точно като пясък по станиол и само в ляво и дясно някакси. Ако никой друг не го чува като мен (на слушалки да слуша обаче), няма да алармирам повече. Аз може малко да съм свирил, ама знам какво е приплъзването по струната с пръсти и бзъзването на самата струна по прагчетата... не ям доматите с колците, дето се вика Почвам да си мисля, че наистина лудвам лека-полека... Цитирай
YtseJam Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 Убеден съм, че още много хора във форума имат такава. Примерно аз. Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 Аз си чакам албума; дори няма да слушам. Бойкот до изпълнение на обещаното. Цитирай
BlueZone Отговорено Април 7, 2007 Автор Отговорено Април 7, 2007 Монка, това парче няма да го има в албума - то е само идейка, така че слушай на воля. Ако желаеш - цъкни на линка в подписа ми също така П.П. adXok - не си досаден, ама наистина не вдявам за какви пуканки ми говориш - аз като го слушам от пуфиле-то не чувам пуканки... Цитирай
Recommended Posts