BWC Отговорено Декември 7, 2007 Отговорено Декември 7, 2007 пратете ми някакав номер но учител по ел. китара моля Brotherwar@abv.bg Цитирай
BWC Отговорено Декември 12, 2007 Отговорено Декември 12, 2007 Е ако си търсите у4ител по ел. китара и Пловдив 100% трябва да се вазползвате от 6анса да отидете пре Светлин Стаиков. 35лв. на месец(4 часа). Цитирай
KurtCobain Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 (Редактирано) за контакти ? Редактирано Декември 15, 2007 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Цитирай
mproject Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 (Редактирано) КООРДИНАТИ - муз. центрове в гр.София и в гр.Пловдив - предлагат уроци по музикални инструменти и вокална техника предимно в сферата на поп, рок, джаз и латино музиката. За гр.София: ЦЕНТЪР ЗА МУЗИКАЛНИ ИЗКУСТВА Бул."Витоша"109 (Сградата на НЧ "Д-р Петър Берон") www.cma-bg.com e-mail:info@cma-bg.com tel:0887 311 170 В Център за музикални изкуства по китара преподава Пламен Петров. Център за музикални изкуства(ЦМИ) организира една инициатива за обмяна на опит между музикантите - на 20.12.2007г., от 17:30 часа. По време на това събитие всеки един музикант ще може да получи безплатна консултация(урок) от преподавателите на ЦМИ. 20.12.2007г. ние го нарекохме "Ден на отворените врати в ЦМИ" Подробна информация е публикувана в раздел "Новини" на www.muzikant.org ******************************************************************************** ************************** За гр. Пловдив: НОВ МУЗИКАЛЕН ЦЕНТЪР Ул. "Гладстон" 15 (сградата на Синдикалния дом в Пловдив) www.whitegreenred.com Тел.: 032/ 624 886 В Нов музикален център по китара преподава Светлин Стойков ******************************************************************************** *************************** Желая на всички много успехи през 2008г.! Тина Коилова PR Manager Център за музикални изкуства Редактирано Декември 15, 2007 от mproject Цитирай
Zoo Отговорено Юни 14, 2008 Отговорено Юни 14, 2008 Търся учител по китара от Бургас ако някой знае да пише Цитирай
mproject Отговорено Юни 29, 2008 Отговорено Юни 29, 2008 Здравейте на всички! В рамките на Международен Младежки Фестивал на изкуствата "МУЗИТЕ" - 2008, организираме ЛЯТНА АКАДЕМИЯ МУЗИТЕ с изключително силно музикално присъствие! В Академията (от 20 до 30 август) ще преподава невероятния, за мен, китарист АНГЕЛ ДИМИТРОВ! Повече инфо за него и за Академията може да се види тук: www.muzite.org Скоро ще публикуваме и официална информация във форума. Успех на всички с музикалните ни и немузикални начинания ;-) Поздрави! Тина Коилова PR Manager ММФИ "Музите" - 2008 PS: Специални благодарности на МУЗИКАНТ.ОРГ за оказаната медийна подкрепа! Цитирай
THEWOLF Отговорено Ноември 24, 2008 Отговорено Ноември 24, 2008 търся си учител в пазарджик ако някои знае да ми даде кординатите моля като ЛС че майла него пошещавам често Цитирай
Music Manager Отговорено Декември 7, 2008 Отговорено Декември 7, 2008 Кажи от къде си, като за начало? Ако си от София, имам човек за теб. Пиши на e-mail sportwinner@mail.bg Някакви преложения ? Цитирай
satanic_girl666 Отговорено Януари 14, 2009 Отговорено Януари 14, 2009 Здравей. Ако все още си нямаш учител по китара мога да ти препоъчам моя. Казва се Стефан Владимиров и е преподавал и на Цветан Недялков. Живее на Петте кьошета. Ако те интересува ще ти дам телефона му. Здрасти. Аз съм момиче на 14. Казвам се Анелия и имам акустична китара (не е нова не знам дали това има голямо значение). Ако може, ще е много хубаво да ми кажеш по колко ти взима. Цитирай
Fory Отговорено Март 7, 2009 Отговорено Март 7, 2009 ами за учители съм учил при няколко в софия и нищо несъм научил... Сега свиря доста добре според мен и други де ))) и се получи благодарение на валентин бузов ...ей тука го имаше http://www.valbuzov.apxu.org/ Цитирай
poly_1993 Отговорено Април 20, 2009 Отговорено Април 20, 2009 Помощ!! Търся си учител по китара,аз съ свързах с една обаче 10 лв на час,а на мен ще ми трябва да ходя по два пъти,за да мога що годе да се науча....за Варна става въпрос моля дайте предложения и понъзможност телефон за връзкка.. :rolleyes: :) Цитирай
Melissa Отговорено Април 20, 2009 Отговорено Април 20, 2009 Здравейте,регистрирах се преди малко. От скоро имам интерес да се науча да свиря на китара,не искам да правя нова тема и се надявам ,че от тук ще ми обърнете внимание и ще ме насочите към някой учител от София. Може да е някой неопитен аз просто искам да се науча да свиря за удоволствие А става дума за обикновена китара не знам дали я наричат акустична или класическа . Гери на 17 Цитирай
LucaTurilli Отговорено Май 6, 2009 Отговорено Май 6, 2009 Здравейте. Аз търся учител за ел. китара за основна теория и предимно към пауър метъл и изпълнения на солота и ритми. Във Варна, може ли да ми препоръчате, че не намирам. Цитирай
purplerain Отговорено Юни 21, 2009 Отговорено Юни 21, 2009 Здравейте, аз търся учител по акустична китара от Пловдив. Ако някой може да ми помогне... Цитирай
Recommended Posts