Кика Публикувано Март 28, 2007 Публикувано Март 28, 2007 Хора, знам че отговор на моя въпрос няма, поне не в конкретни цифри, но кажете вие - колко време ви беше нужно , за да започнете да пеете така, че горе-долу да се харесвате. Имам предвид - 1. Чисто 2. Първия преход на гласа да е овладян 3. Да добиеш РЕАЛНА представа за това кое звучи добре като го пееш и кое не, без да трябва да се записваш. Аз свиря на пиано от 4 годишна, та съм забравила колко е труден процеса на научаване и навлизане в съвсем нова терирория..Ходя на пеене от 6 месеца. И такова...хахахха ....нещата взеха да ми звучат добре в главата, добих няк'во самочувствие и реших да си запиша едно парче на компаа.. ГОЛяМа ГреШкА хора , голяма грешка Така че - Please! Нека да си поговорим за първите стъпки в пеенето, та да излеза от минидепресийката, която бавно ме завладява Цитирай
rocker_vn Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 аз не пея дори пред себе си защото има опастност да се самопребия базик,но всищност съм зле с пеенето а искам да се самонауча.... пожелавам си успех... мерси... Цитирай
Caruso Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 Пусни записа за да ти кажем какво куца. При положение, че си музикант 6 месеца е напълно достатъчно за да може да постигнеш ниво при, което да не се отчайваш от гласа си. Ако за 6 месеца не е постигнато значи има нещо грешно в методиката. Цитирай
ronia Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 Сигурно си някакъв максималист, щом свириш на пиано от 4-годишна Вземи го пусни тоя запис и други хора да те чуят отстрани! Цитирай
Кика Отговорено Април 21, 2007 Автор Отговорено Април 21, 2007 Пускам ето: http://www.divshare.com/download/448451-dfd Чакам критики !! /не обръщайте вним. на качеството на записа/ Цитирай
brysnaria Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 Не го слушай този Ходи си на уроци и всичко ще си дойде на мястото. Цитирай
Flame Отговорено Май 27, 2007 Отговорено Май 27, 2007 Може би отговарям доста късно но... все пак. Всъщност гласът ти не звучи зле. Смятам че имаш какво да работиш по него, но имайки предвид, че пееш от 6 месеца (т.е. си пяла от 6 месеца, когато си го записала), не смятам изпълнението за лошо Трябва да имаш реална представа за гласа си. Има хора, които си мислят, че са едва ли не следващият Павароти, има и други, които си мислят че звучат зле, какъвто и глас да имат Аз май съм от втория тип. Аз съм чист бас, казвали са ми, че като такъв звуча добре, но аз все си мислех, че съм гола вода Помисли си и ти как точно звучиш Цитирай
Lumene Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 Здравей! И аз смятам,че не бива да разчиташ само на себе си!Хубаво е да ходиш на уроци!Защо да хвърляш кой знае колко време за откриването на нещо,което отдавна е открито!Трябва ти учител,който да те научи на различни ,вече откритите ,техники.Иначе,гласът ти е чист. На добър час! Цитирай
Deep Purple Отговорено Юли 12, 2007 Отговорено Юли 12, 2007 Здравейте , на 23 съм и искам да почна да пея , скоро почнах да свиря на китара и засега мога ли нещо в нас да се упражнявам или трябва с учител да започна ? Цитирай
CorvusCorax Отговорено Юли 13, 2007 Отговорено Юли 13, 2007 Нищо не пречи да се занимаваш и сам, но най-добре е някой по-компетентен (разбирай учител или опитен певец) да те чуе отстрани и да ти каже кое е добре и кое не. Ако смяташ да станеш добър, обаче, не мисля, че може да минеш без педагог. (Лично мнение, самоуките да не ме оплюват!) Цитирай
Recommended Posts