Annabelle Отговорено Април 12, 2007 Отговорено Април 12, 2007 Първото много ми хареса, второто нещо не ме грабна. Междудругото коя е певицата? Цитирай
kolio_k Отговорено Април 13, 2007 Автор Отговорено Април 13, 2007 Мерси много за отзивите .Певицата се казва Фрида Гудлет Цитирай
Hi-mastering.com Отговорено Април 27, 2007 Отговорено Април 27, 2007 Много добра работа! Ще кажа само забележките си, които са доста малко: За "a7 10" - бих компресирал малко повече брас-секцията, особено синкопите. Другото е ОК. За "w gem g ld" - може би вокала изисква по-малко компресия. Също повече компресия на браса в страните. За "3 66 81" - да, мастерирано е. Основния вокал според мен е доста компресиран, губи се живостта на чувството, което е задължително за тази музика. Другото е ОК. Успех желая! Доста добра работа като цяло! (може би има малко ритмически неточности в браса на места, но не са кой-знае колко смущаващи :-)) ) Цитирай
kolio_k Отговорено Април 27, 2007 Автор Отговорено Април 27, 2007 Много ти благодаря за отзивите.Съжалявам,че не мога да почерпя много полза от тях,защото съм напълно неук по темата мастеринг и като цяло звукозапис,но спецялно ще ги чуя пак.Колкото до браса ,напълно е възможно да има леки разклащания тук таме.Целият проект е правен много набързо,поради определена за рилииза дата,и специално брасовете за целия албум са правени за два дена(над 10 парчета),почти без репетиции и са записвани почти от раз Цитирай
Recommended Posts