vagrant66 Публикувано Февруари 24, 2019 Публикувано Февруари 24, 2019 Моят брат Борис Костов и моя милост Стоян Атанасов направихме това парче в най-добрите традиции на Рицари На Огъня, чиито членове бяхме наред с Валентин Иванов,Георги Брусев,Венци Христов, Тони Арнаудов, Георги Пашалиев ,както и Кирил Панчев,лека му пръст, най-добрия от нас. 2 1 Цитирай
Demiurg Отговорено Март 2, 2019 Отговорено Март 2, 2019 Това е доста по яко и като песен, и като звук, от "Струните"... Цитирай
vagrant66 Отговорено Март 3, 2019 Автор Отговорено Март 3, 2019 Благодаря, това е основния ми проект,с вокала сме от тинейджъри заедно, сега той е в Лос Анжелис,правим парчетата от разстояние.Чух твоите неща, много са добре, наистина много добре,аз такъв звук бих искал да постигна, но с плъгини и дръмъри май няма да стане. Цитирай
Demiurg Отговорено Март 6, 2019 Отговорено Март 6, 2019 Благодаря. В Historian сме само на плъгини - китарни симулатори и EZ drummer, всичко е записвано по къщите, с много непретенциозен хардуер. Прекалено low-cost, но за блек и без това стандартите не са много високи ! Цитирай
vagrant66 Отговорено Март 7, 2019 Автор Отговорено Март 7, 2019 да и това парче е правено само с Амплитуб 4 и Аддиктив Дръмс 2.Но имам към Саунд картата си, която е Лайн 6 един виртуален процесор, който обаче вкарва обработения звук на входа на картата и става нещо като хардуерно записване.Та с него звука повече ми харесва, по-мек,по-плътен,по-истинси.Като направя следващото парче,ще го кача да чуеш китарите ,дали ще ти харесат повече като звук. Цитирай
Recommended Posts