f1_sound Публикувано Март 28, 2007 Публикувано Март 28, 2007 Дайте впечатления за различни видове мултикор кабели 8/16 канални трябва да закупувам около 4 метра и ме интересува цена/качество на различните видове В Пловдив намирам само на фирмата Проел и цената на 8 каналният с отстъпка е 12,50 Цитирай
7thString Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 (Редактирано) в eshop.bg в Кабели->Аудио сортираш по цена и на последната страница има няколко вида. Но цените са аналогични Мога да те посъветвам да се поровиш в каталозите на Конрад- там със сигурност ако намериш нещо ще е на много добра цена Редактирано Март 28, 2007 от 7thString Цитирай
f1_sound Отговорено Март 28, 2007 Автор Отговорено Март 28, 2007 (Редактирано) 7thString благодаря за съвета днес след работа ще скокна да Конрад, също така се чуда голяма ли е разликата между кабел от 12/13 лв и този от 17/20 или само марката вдига цената щото за 4 метра не мисля да се циганя като цена Та мисълта ми е колко струват най качествените мултикор кабили, кой ги внаса и дали се продава толкова малко като метраж Ааа забравих да допълня, че ми трябва за свръзка между интерфейс и пулт Редактирано Март 28, 2007 от f1_sound Цитирай
7thString Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 Еми виж сега, за китарата съм попадал на уж марков скъп кабел, който хващаше всякакви шумове, докато най-доволен съм от един кабел 20ст/м, който го водеха телефонен... не знам какъв е що е ама беше абсолютно тих... при тази малка дължина не знам до каква степен би влияло, може би някой от "патилите" ще даде ясен акъл Цитирай
synchu Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 (Редактирано) Освен шума, който е индикатор за проблем в самия кабел, връзките или конекторите - важен е и тона. Може да случиш и на добър кабел за 20 стинки на метър. Но аз честно казано предпочитам PlanetWaves/GeorgeL/или собствено производство най-вече като знам откъде и какъв е кабела и жаковете A иначе при тези цифри горе нема кво да се чудиш 5 лева повече по-малко - демек горе долу еднакви са. Земи по-скъпия да не мислиш после, че си се прецакал (което вероятно е невероятно). Едно от най-добрите знаеш е Mogami Нема да ти казвам цифрата за 12 фута (демек 4 метра) с XLR male/female na Neutrik например от двете страни. Иначе можеш да разгледаш по Европата как се движат цифрите, но добър снейк е около 90-100 евро 8 канала с Нойтрик или Суитчкрафт XLR мейл/фимейл. Редактирано Март 28, 2007 от synchu Цитирай
f1_sound Отговорено Март 29, 2007 Автор Отговорено Март 29, 2007 Mogami ,Mogami ама стотинки стотинки Плюс това ми трябва за начало поне 16 канала, а по нататък още, щото новият ми итерфейс е 26 in/out Може би ще пренаредя студиото малко за да спестя от метраж Сънчо мерси все пак Цитирай
Recommended Posts