Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 30
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Ами Gibson винаги са правили добри китари. А тази, която видях наистина е страхотна на вид, а не се съмнявам и на звук!!!

Отговорено

Ами да, тя тази специално е много небрежарската :greenball: обаче сигурно звучи убийствено :ph34r: скоро време мисля че ще имам възможността да я пробвам :icon_shithappens:

Отговорено

На мен не ми харесва малко разцветката, но това което ме притеснява повече е, че с тия 2-та адаптера май няма да вади много автентичен ЛП звук :/

Отговорено (Редактирано)
Не мога да разбера какво ви харесва на визията и?

Ами яка е !!!

Aко имаш предвид цвета, мен ме дразнят само ярките цветове по китарите, а този е сравнително наситен червен!

На пръв поглед се сетих за Карлос Сантана сигничъра, заради ивиците!!!

Ако говориш по принцип за Gibson-формата, това е др. проблем!!!

Редактирано от Mladen
Отговорено

Визията й не е класическа ;) Тва раирано червено напомня на един texture от Doom II с едни движещи се черва. Не ангажирам никого, просто на това ми напомня :D

Отговорено
На мен не ми харесва малко разцветката, но това което ме притеснява повече е, че с тия 2-та адаптера май няма да вади много автентичен ЛП звук :/

Да, аз определено много повече харесвам класическата визия на китарата отколкото разни по-нови разновидности :D Наистина е въпрос на вкус. Колкото до точно този модел, аз специално много харесах идеята за иzпочуена и улющена китара ;) Единственото което не ми допада и бих сменил е този singelcoil при грифа. 4ервената разцветка най-много ми гареса ;)

Отговорено

^ Точно комбинацията от хъмбъкер и единичен(P-90) адаптер е уникалното при този модел, поне аз не се сещам за друг такъв, повечето са с два хъмбъкера, а има и модели с два P-90. Ако ще сменяш единичния с двоен, което няма да е толкова лесно защото дупката не е достатъчно широка, по-добре си вземи Les Paul Special или Studio, те са горе долу в този ценови диапазон. Студиото е малко по-скъп, но той e много близко до класическия Лес Пол имидж, липсват му единствено кантовете(binding), останалото е като на Лес Пол Стандарт.

Отговорено (Редактирано)

начетохме се на простотии в темата

някой пробвал ли е наживо китарата?

колко хора от писалите са свирили с истински гибсън? - за един двама предполагам......другите говорят наизуст

колко хора от писалите тук са свирили с П90 адаптер или с друга подобна сапунерка?

айде някой като я изпробва тогава да говори става ли или не

темата малко прилича на циганчето с киселото мляко :)

Редактирано от stratocaster
Отговорено
Визията й не е класическа ;) Тва раирано червено напомня на един texture от Doom II с едни движещи се черва. Не ангажирам никого, просто на това ми напомня :)

Ей, това за Doom II беше първото нещо, което ми дойде на акъла. ;) Doom II RULES! ;)

Прави впечатление "Drag'n'Rotate" системата на сайта, която лично мен ме израдва, даваща възможност да си разглеждаш по-добре китарата. :) Копчетата и прозрачните панели отзад са доста fashion.

Отговорено
колко хора от писалите са свирили с истински гибсън?

Ее недей така де, предполагам доста са имали удоволствието но не всички притежават. Аз колкото пъти дрънкам на нея толкова повече ме е яд, че не е моя :)

Отговорено

Ако си говорим за външен вид и звук, за мен Gibson си е китарата на Слаш (той не че има само една де, ама сещате се за какво говоря) и това е!

Иначе, не съм Les Paul person ... дайте ми ръчка на мен :) !

Отговорено
колко хора от писалите са свирили с истински гибсън? - за един двама предполагам......другите говорят наизуст

колко хора от писалите тук са свирили с П90 адаптер или с друга подобна сапунерка?

Ами аз съм свирил с два истински Гибсъна, единият е лично мой - лес пол студио, другият е мелъди мейкър с П90.

Въпросния БФГ ми е интересен именно с комбинацията Хъмбъкер + П90. Като визия не ме радва особено ама пак бива.

HOSHUNKOV, ако повече харесваш класическата визия на китарата и не го щеш тоя П90, по-добре си избери друг модел,

ако имаш възможност да я пробваш със лес пол спешъл или студио и да сравниш на място най-добре.

Отговорено

Аз съм свирил на 2-3 истински, стари- по на поне 30 години гибсъна лес пол къстъм, и мога да кажа, че веднъж докоснал се до такъв инструмент човек не може после никога да забрави чувството, какво е да се докоснеш до нещо истинско....който някога си е правил китарата или е бил клиент на Валери Градинарски - китариста на LZ знае за какво говоря.