разбойник Отговорено Юни 6, 2007 Отговорено Юни 6, 2007 А ако си наистина смел ще направиш и следващата крачка - не само няма да свириш, но и няма да го лъскаш. Само ще обсъждаш варианти за почистване Цитирай
the_gorer Отговорено Юни 6, 2007 Отговорено Юни 6, 2007 В заводит ена Фендер вземат с по хилядарка долара отгоре, ако си поръчаш китарата ти да е с очукан, износен финиш. Имаше и видео по въпроса ф Ютюб. Очуквайте си басовете и не ги поддържайте, за да стават по-скъпи. Цитирай
the_gorer Отговорено Юни 11, 2007 Отговорено Юни 11, 2007 Ето за всички, които искат басовете им да станат с 1500-2000 долара по-скъпи: Цитирай
Reno Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 Аз не свиря на бас ама темата ми харесва аз си чистя китарата със препарат за стъкла някъв ама ако може някой да каже от де моа си зема тия специалните препарати за почистване на китари ще съм мноо благодарен Цитирай
slapin Отговорено Ноември 6, 2007 Отговорено Ноември 6, 2007 (Редактирано) Здравейте,питах се дали си мажете тялото на басовете с някаква паста.Ако да ,с какво е удачно да се предпазва лакът на самата китара.Пример:като се одраска лакът от колан или копче по време на свирене.Изобщо има ли някакъв защитен метод?Ще съм ви благодарен ако споделите с мен вашия опит. Поздрави моя бас го чистя със специален спрей на fender който е точно за поддръжката на акрилната боя и самото дърво от което е направен баса и се получава доста добре,дори отражението на лампата върху него много добре се забелязва,но малко по малко пак се лепват белите прашинки,които направо тъй по някой път ме дразнят,че направо нямам думи Редактирано Ноември 6, 2007 от slapin Цитирай
Recommended Posts