assoass Публикувано Март 18, 2005 Публикувано Март 18, 2005 Хора, нека всеки от нас каже с какъв плейър слуша на PC-то си! Аз до преди половин месец слушах все на Winamp 5, но установих, че Media Player 10 e доста по-добър по моя преценка относно корекциите. Високите излизат доста "по-кристално", а и ниските някак не предървят като на winamp-a. Единственото кофти нещо е, че Media Playera е с по-кофти интерфейс и не е толкоз лесен, колкото Winampa. П.с. Незнам дали тази тема е за тук, защото все пак е раздел "звукозапис", но май мястот е по-подходящо от говорилнята. Цитирай
eXile Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 С уинампа като си вкарвам песни в плейлистата дори онлайн само ги влача с мишкатав нея,а с медия плейра е МЪКААА, мъкааааааа... Иначе като звук медията като че ли е малко по-добре, обаче за уинампа си има плъг-ини Цитирай
assoass Отговорено Март 18, 2005 Автор Отговорено Март 18, 2005 Че то и за Mediaта си има плъгини.Аз за медиа плеиъра ползвам dfx. A относно слушане онлайн, прав си! А и затова казах, че Mеdiata e не е толкоз лесен, колкото Winamp-a. Цитирай
Beio Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 Илийка, пробвай това. Наистина го пробвай... и не само ти де, всеки, който като види уинампа и :killyou: Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 (Редактирано) В началото с умрялата ми саунд карта ползвах EQ от Уинамп-а. После с Аудиджи установих, че неговия е 2-3 пъти по-як и оттогава EQ не пускам от плейъра. На един по-късен етап пък като си взех ресийвър с АС3 и ДД декодери и С/ПДИФ вход просто ми се повръщаше от тоя EQ на Аудиджи. В момента слушам всичко в Уинамп без грам корекции, а оттам насетне ресийвъра прави чудеса!!! В тоя ред на мисли, тъй като няма корекции от плейъра, всичко е въпрос на удобство, а тук Уинамп-а си е завоювал много здрави позиции не само в личната ми класация, ами и в световен мащаб. Феновете с умрели платки и озвучителни системи да събират пари Едит: Не знам доколко са кадърни/некадърни ЦАП модулите на Аудиджи и ресийвъра ми, но една и съща музика пусната през аналоговите изходи на Аудиджи, а след това през С/ПДИФ-а... Просто през аналоговите е няк'во супер изпърдяно!!! :green: Редактирано Март 19, 2005 от Baby Thomas Цитирай
Joys Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 Отдавна съм отхвърлил Media Player и Winamp. Ползвам RealOne Player 10.5. Корекциите си ги слагам само и единствено на звуковата карта. Много хора са ме питали защо точно този ползвам. Има доста инфо за дадената песен. Нещо като на медията ама по добре. Цитирай
the_gorer Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 (Редактирано) Ползвам основно BPMStudio (ама самото студио, не плейъра дето върви към него) - неограничени начини на плейване, най-подробна информация за таговете на песните (албум, година, артист, име, стил...) и най-важното: качествени тонкорекции с убийствен звук. За никого не е тайна, че Winamp цака качеството отвсякъде. Даже Медия Плейър има по-добро звучене от него ЕДИТ: BPMStudio го ползваха в едно небезисвестно радио да плейват в ефир. Редактирано Март 19, 2005 от the_gorer Цитирай
assoass Отговорено Март 19, 2005 Автор Отговорено Март 19, 2005 Илийка, пробвай това. Наистина го пробвай... и не само ти де, всеки, който като види уинампа и :killyou: Дам, интересно! Звучи, хубаво е! Сега на него си слушам и ми харесва.Мерси, Пешо! Цитирай
jFog Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 аз съм със УинАмп-а 5.08 оня ден го свалих И наистина има разлика във звука.Аз си мислех че е моя работа но явно и други са го усетили.Но тая версия на амп-а е много добра. С изненада установих че има и он лайн видеота които могат да се гледат.Все пак зависи и от връзката де.... но вече гледах няколко класики и се исприщих от кеф.А има хиляди наверно.. Уинамп-а си е класика аи скиновете с които се разпространява на последък з са много шик . Уиндоуд МЕдиа плеър-а ми е по муден и с по кофти интердейс е верно..Едно време Соник-а беше направил лек бум но отшумя. Но ако си маниак ..че не си спомням как се казваше програмата..едно време я имах.Представляваше нещо като пулт на ДиДжей можеше да се вплитат и миксират по две песни и тнт, та тая програма имаше някви убийствени пресеи ама я затрих с поредния формат и не съм я търсил.Ако някой я знае да даде сигнал Цитирай
eXile Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 Но ако си маниак ..че не си спомням как се казваше програмата..едно време я имах.Представляваше нещо като пулт на ДиДжей можеше да се вплитат и миксират по две песни и тнт, та тая програма имаше някви убийствени пресеи ама я затрих с поредния формат и не съм я търсил.Ако някой я знае да даде сигнал Може би говориш за ТРАКТОР? Небезизвестна програмка, съпътстваща всички купони напоследък Цитирай
assoass Отговорено Март 19, 2005 Автор Отговорено Март 19, 2005 ДА! И аз се сетих точно за нея, защо ли? Цитирай
Recommended Posts