TheNextDimension Отговорено Ноември 20, 2004 Отговорено Ноември 20, 2004 хайде и един екстремист да се обади... 'бах маа му Скромността краси човека - гласяла поговорката а, човекът изобщо не спомена в Пловдив как можел да свири и да мисли !!! Респект, поклон до земята за идеите и маниера и начина на свирене. Ако се съберете с Митьо наистина ще има да се радвам хубави за ухото ми музинки Бтв най много ме радва че не се ограничаваш в един тип мислене - в номер 16 рифа е тотално Мегадетски от прекрасните времена на Хващай ръждата и почивай в мир ЯКО !!! Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 20, 2004 Автор Отговорено Ноември 20, 2004 Много, много БЛАГОДАРЯ!!! Само не мога да разбера съвсем следните редове: човекът изобщо не спомена в Пловдив как можел да свири и да мисли !!! Цитирай
Guest Plamen Отговорено Ноември 20, 2004 Отговорено Ноември 20, 2004 Пак ще почна с това дето започнах в съседната тема за композицията на DeathZone - "Не съм фен на тази музика, тъй че не мога да давам мнения за нещо дето не съм го слушал достатъчно и не го разбирам в подробности." Като цяло нещата и свиренето ми допадат, има идеи в тях. Повече бих могъл да говоря за качеството на крайния продукт...като звук (понеже с това се занимавам). Delianе, ако приемаш т.нар. "градивна критика" опитай се да "приближиш" повече звука към слушателя, а и да го направиш малко по-обемен. Освен това откъсите са стерео, но зучат почти като моно, като това също допринася за по-сухото звучене. Ето като пример, относно казаното мога да дам гореспоменатото парче на DeathZone. Ясно е, че нещата не са записвани по един и същи начин и директно сравнение между тях не може да се направи, но поправяйки горните неща, ще видиш как композициите ти ще минат на съвсем друго ниво. Понеже освен идеята и импровизациите, много важен компонент в днешно време е и качествения звук. Надявам се, че не ми се сърдиш за забележките (а и те са си лично мои), но нали това е целта - да събереш възможно най-голям брой мнения. Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 20, 2004 Автор Отговорено Ноември 20, 2004 Разбира се, че не се сърдя !!! Много благодаря за мнението и съветите!!! Цитирай
jFog Отговорено Ноември 20, 2004 Отговорено Ноември 20, 2004 Много Добри идеите , макар и да са достатачно хейви за мен ги оценявам .. Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 20, 2004 Отговорено Ноември 20, 2004 track 16 drugite ne sa mi po vkusa hehe Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 :guitar:(Delian) :wall: :wow: <--- Ohial_Ixela Gleda Tupo ----------------------------------------------------------------------------------------------- Brao Brao Mnoo Qko Bez Twa S Akusti4nata 4ast (Ne 4e Ne E Qko Ma Mene Takia Raboti Prinzipno Ne Me Kefqt ) Raboti Po Tiq Raboti Da Gi Vidim V Cql Variant Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 29, 2004 Автор Отговорено Ноември 29, 2004 Много благодаря!!! ... нищо чудно да взема да ги завърша Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 бахти !!!!!!! аз съм ти фен! не ти на мен! Ебати копелетата: вие, шибан квартет Еолина куадра ефирномагика - Налбаннатия, Делянчо, Дилън и Дедзоната, що не се кооперирате, па макар и виртуално; собствено, слушал съм и Вай, и Шулдинър, моя вкус е другаде, ама толкоз много съм заинтригуван, че чак ме е яд на вас; копелета недни! , после :think: :exclaim: , сетне и накрая :hello: Да живей! Цитирай
circles Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 Браво копеле! Свириш! Казвай къде да те чуем на живо, ако свириш някъде скоро. Поздрав с "Изворска"! Цитирай
Delyan Отговорено Април 19, 2005 Автор Отговорено Април 19, 2005 10x много!!! @Circles, айде нали ... Цитирай
trendkiller Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 Брато ,браво - супер се изкефих! Много чисто свириш ,кажи с каква постановка чегърташ - от китка само или? Пък и ако споделиш какви технически упражнения си свириш цена няма да имаш! Още веднъж супер!!! Още клипове и повече shredding (ха тва на майтап) ! Цитирай
Delyan Отговорено Април 19, 2005 Автор Отговорено Април 19, 2005 Кефим се, че си се изкефил!!! Това за постановката и китката нещо не успях да го разбера ... Технически упражнения ... какви ... :think: Ми пробвам да свиря различни неща и обикновено с метроном. Иначи в shredding-а дрънча типични неща, който като хвана китарката обикновено не пропускам. Цитирай
Recommended Posts