Delyan Публикувано Октомври 30, 2004 Публикувано Октомври 30, 2004 Линкове към някои мои идеи <lml> Track14 Track16 Track20 Track26 Това са само кратички идеи!!! Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 30, 2004 Отговорено Октомври 30, 2004 кефи а и доста добре записано, изобщо яко е браво. Цитирай
bulby Отговорено Октомври 30, 2004 Отговорено Октомври 30, 2004 Доста добре са нещата. Track 26 и "Няма" ме кефят най-много Звука наистина е готин, защо не споменеш ето тук с какво свириш ? Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 31, 2004 Отговорено Октомври 31, 2004 бахти !!!!!!! аз съм ти фен! не ти на мен! Цитирай
Dylan_101 Отговорено Ноември 1, 2004 Отговорено Ноември 1, 2004 Сори, не мога да се изкажа, щото няма как да го чуя. Нямаш ли достъп до сървър дето се вижда от чужбина? Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 1, 2004 Автор Отговорено Ноември 1, 2004 Съжалявам (за хората извън БГ)!!! Ето от къде можете да чуете Track14, Track16, Track20, Track26: Идеи. Цитирай
Dylan_101 Отговорено Ноември 4, 2004 Отговорено Ноември 4, 2004 Ами постарал си се явно:-) Имаш "добре" Абе всъщност много добре, да не кажа отлично:-) Имам обаче една забележка: някак си стегнато стоят солата... Прекалено мислени ми се струват. Наблягай повече на импровизацията... Според мен трябва солото повече да се "лее", а при теб започва соло с интересна фигура, ама след това някак си увисва, следва пауза и ново соло със същата структура. Иначе като стил са страхотни, малко ми напомнят Марти Фридман в ранните му години. Всичко това е мое мнение де, не че те поучавам как да свириш:-) Цитирай
mike_portnoy Отговорено Ноември 7, 2004 Отговорено Ноември 7, 2004 Евала, харесаха ми откъсчетата, има много добри замисли и звучат добре. имам въпрос: Барабаните истински ли са? Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 8, 2004 Автор Отговорено Ноември 8, 2004 10x portnoy!!! Ако питаш за барабаните дали са изсвирени от барабанист или са писани - писани са. Цитирай
Dylan_101 Отговорено Ноември 12, 2004 Отговорено Ноември 12, 2004 Като го чух по-добре установих че повечето (ако не всички) неща са натурално записани, т.е. не с някви емулации. Браво! Като казваш че барабаните не са свирени от барабанист, то поне са семплирани от такъв. Та много ще съм ти благодарен ако споделиш семплите (или банката) Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 12, 2004 Автор Отговорено Ноември 12, 2004 10x отново Dylan_101!!! Абсолютно всички китари са записвани с amp и микрофон. Track 14, Track 16 - барабаните са семплирани от мен (аз съм барабаниста )!!! Track 20 - бяха някакъв пакет семпли от net-а. ... и на Track 26 също съм аз !!! Ако не записваш както записвам аз, няма да ти свършат никаква работа!!! Въпреки всичко, ако искаш ако ги намеря по дисковете ще ги кача някъде и ще ти пратя link!!! Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 13, 2004 Отговорено Ноември 13, 2004 Мога само да кажа,че бичиш много яко, идеите са интересни като мелодия и хармония, с нетърпение ще чакам да ги завършиш и постнеш в краен вариант!!!!! модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Recommended Posts