the_gorer Отговорено Март 25, 2007 Автор Отговорено Март 25, 2007 Колегата Child^in^Time ми прати каталогa на xxxx за китари Squier. Той е от февруари 2006 и вероятно има разминавания със сегашните им цени, но все пак е някакъв ориентир. Мога да го кача и него в Gmail-a на форума, ама почвам да си мисля, че щом тези каталози се разпространяват толкова апокрифно и изцяло ъндърграунд, значи си има причина. Може би от РФ не искат цените им отпреди една година да са всеобщосдостъпни? Де да знам и аз вече. Пишете дали да го кача в Gmail-a и ще го рпатя на ваша отговорност
rocker_vn Отговорено Март 25, 2007 Отговорено Март 25, 2007 rocker_vn@abv.bg ще ми изпратите ли тези каталози
rocker_vn Отговорено Март 25, 2007 Отговорено Март 25, 2007 сори,не ми е това вече пощата,някой добронамерен приятел я е разбил и ми е сменил паролата...
the_gorer Отговорено Март 25, 2007 Автор Отговорено Март 25, 2007 Ми аз пращах на rocker_vn@abv.bg и на pensiqtabg@yahoo.com.
AXE Отговорено Март 25, 2007 Отговорено Март 25, 2007 сори,не ми е това вече пощата,някой добронамерен приятел я е разбил и ми е сменил паролата... RF са
the_gorer Отговорено Март 25, 2007 Автор Отговорено Март 25, 2007 Хаха, да. Наели са хакери. Ма тия хора от РФ вярно ли са чак такива странни люде? Мен ше ми е неудобно да отида да разгледам кво имат.
Trysth Отговорено Март 25, 2007 Отговорено Март 25, 2007 Споко, бе. Не всеки път пребиват хората, които прекрачват прага им.
the_gorer Отговорено Март 25, 2007 Автор Отговорено Март 25, 2007 А адресът им същия ли е или са се преместили? Да не да тръгна да обикалям, па да няма магазин. Доколкото си спомням от някаква тема, улицата се казва "Цар Борис Първи". Все още ли са там? То май преди Мейдън ще ходя и, ако магазина е преместен, много-много не ми се обикаля да го издирвам, че ше изпусна салюта на Дикинсън.
to6kata Отговорено Март 25, 2007 Отговорено Март 25, 2007 ще можеш ли и на мен да ми ги пратиш каталозите to6olin@abv.bg
Striker_II Отговорено Март 25, 2007 Отговорено Март 25, 2007 striker2@abv.bg прати ги и на мен ако може...
musicman Отговорено Март 26, 2007 Отговорено Март 26, 2007 Пичове, РФ си имат магазини, мейлове и т.н. Обадете им се и ги помолете да ви пратят каталози Много странно ми се струва да търсите каталози от някъде другаде а не от тях Темата се затваря.
Recommended Posts