fifcho Публикувано Март 23, 2007 Публикувано Март 23, 2007 Това парче съм го написал отдавна но си нема късмет дееба. Дадох суровите тракове на една певица да ходи в студио да запише вокалите, но май нищо не е станало. Жалко парчето е много яко. Кажете си мнението все пак. Аз не съм се отказал да го завърта по радиата. И да знаете, че не е поп фолк. Само вокали си нема а текста съм го написал и е готов. http://finleti.data.bg/Spiat%20Ploshtadite...%20(master).mp3 Цитирай
Dylan_101 Отговорено Март 26, 2007 Отговорено Март 26, 2007 Ееее, бате... с тая дата.бг определено губиш интернашънъл съпорта.... Цитирай
synchu Отговорено Март 26, 2007 Отговорено Март 26, 2007 ^ и определена част от БГ съпорта също Цитирай
Steve Vai Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 яко е брато,даже ще импровизирам с китарката върху него Цитирай
Тони96 Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 Добро е!!! Ами опитай се да го завъртиш някъде!!! Ако пък нищо не стане все пак знай, че си сътворил нещо добро и качествено!!! УСПЕХ Цитирай
rocker_vn Отговорено Март 30, 2007 Отговорено Март 30, 2007 лекичко е,става за слушане рано сутрин --> готино е Цитирай
ronia Отговорено Април 3, 2007 Отговорено Април 3, 2007 Знам, че няма да ти стане приятно, обаче на първо място това Е чалга. Ако не е, нека това да бъде повод да обясниш защо не е. Ще ми бъде интересно да прочета аргументите ти и няма да бъда предубедена, заклевам се! Второ - има едни нередности в бийта: - влизането е много припряно (на 00:07) - има нужда от повече въздух там, куцо е така - бийтът, който почва на 00:46 (на куплета, предполагам), нещо не е съвсем наред - чисто на слушане ти говоря, има нещо спъващо (в тоя соло-барабан май) Всъщност като звук чудно си го докарал, ама тия горните неща развалят всичко в моите смахнати уши Може би така ще разбереш защо никоя певица не става за това парче Успех! Цитирай
Recommended Posts