monynikolov Публикувано Ноември 11, 2018 Публикувано Ноември 11, 2018 (Редактирано) Здравейте! Успяхме да завършим първия видеоклип на нашата формация! Поздравяваме всички вас! Редактирано Ноември 11, 2018 от monynikolov 6 Цитирай
Demiurg Отговорено Ноември 13, 2018 Отговорено Ноември 13, 2018 Мони, много е хубаво парчето ! Добре записано и чисто миксирано. Поздравления ! Единствената ми лека критика е (щото все пак трябва да сипна нещичко) - малко ми е натоварващо в спектъра на високите среди (китари и вокал), което му дава някаква нетипична агресия. За мен субективно щеше да е по- яко, ако вместо тях беше усилил още малко ниските - щеше да действа по- лежерно и отпускащо, да се подчертае груува, а не остротата на китарите (все пак - не сте метъл-група). Цитирай
monynikolov Отговорено Ноември 14, 2018 Автор Отговорено Ноември 14, 2018 Благодаря ти за хубавите думи,Ице! Има резон в това,което казваш за високите. Въпрос на усещане по време на мастъринга е. Вече няма как да го пипам, но за следващото парче ще го имам предвид. :-) Поздрави!!! Цитирай
Recommended Posts