vhcs Публикувано Март 20, 2007 Публикувано Март 20, 2007 Здравейте, някой не6то да може да ми каже за тази глава и колона ... Marshall MG 100 HDFX и Box MG 412 доста е изгоден за Marshall та затова питам - дали става за не6то и си залужава Мерси предварително Алекс Цитирай
chlen Отговорено Март 20, 2007 Отговорено Март 20, 2007 MG серията е евтинджок понеже е транзисторна, не казвам че е лоша, но е далеч от ламповите си събратя. Трябва да чуеш и да прецениш дали теб те устройва като звук. Цитирай
vhcs Отговорено Март 20, 2007 Автор Отговорено Март 20, 2007 (Редактирано) забелязах 4е е доста по евтин от другите и про4етох 4е е транзисторен. ло6ото е 4е няма как да го 4уя за6тото е на 500 км от мене ... затова питам. 4етох мненията на разни китаристи из нета и об6то взето бяха доволни ... абе май трябва да се 4уе - звук не може да се разкаже Мерси все пак p.s евтинджок, евтинджок ama vse pak si e Marshall ... Редактирано Март 20, 2007 от vhcs Цитирай
bigjav Отговорено Март 20, 2007 Отговорено Март 20, 2007 Забрави за MG Що не си вземеш нещо от старите valvestate серии, като търсиш ,,евтинджок"? Виж с Търсачката, имаше теми надолу! Успех! Цитирай
synchu Отговорено Март 20, 2007 Отговорено Март 20, 2007 Забрави за MGЩо не си вземеш нещо от старите valvestate серии, като търсиш ,,евтинджок"? Все добри съвети Като е Маршал да не е ръсен със светена вода и елей, я Те вкл. и в ламповите серии за мен имат сериозно зле звучащи ампове Но пък имат толкова много класики Цитирай
vhcs Отговорено Март 20, 2007 Автор Отговорено Март 20, 2007 ей тука намерих един тест на той амп http://planetguitar.de/tests/marshall_mg10.../mg100hdfx.html избирате Horen от фла6а и после има 3 саоунда ... доста яко е направено. По принцип тоя сайт е доста добре направен с тези тестове и рецензии Поздрави Цитирай
AXE Отговорено Март 20, 2007 Отговорено Март 20, 2007 Имал съм възможност да сравня MG50 с AVT50 (ако не се лъжа за второто, но беше AVT) и MG-то определено звучеше доста по-зле. Определено не го взимай на сляпо. Цитирай
vhcs Отговорено Март 20, 2007 Автор Отговорено Март 20, 2007 а за Marshall Jmp 1 какво 6те кажете - лампов предусилвател .... някой да го е 4увал Цитирай
Recommended Posts