Tehanox Публикувано Октомври 29, 2018 Публикувано Октомври 29, 2018 Здравейте отново. Въпросите са същите - какво е метафизика? къде, кога, накъде, за какво, от какво, онтологични, епистемологични, езотерични. И накрая - нищо от тези. Пък отговорите - ако желаете Вие напишете в коментарите. Всичко в клипа е мое творчество, надявам се има доволни и разбрали. 1 Цитирай
wiseppman Отговорено Октомври 31, 2018 Отговорено Октомври 31, 2018 Е... метафизика. Повече пролича на сциентология (забранена в доста страни, но разбира се, разрешена в САЩ). И... тия сенки... на анунаките ли са? Цитирай
Tehanox Отговорено Ноември 1, 2018 Автор Отговорено Ноември 1, 2018 Що за коментар е това... Труда ми бил от секта... F***** Но да - впечатлявам се както и съм изучавал на професионално ниво изкуствата на част от - древните шумерци, акадци, асирийци, египетци, майци, ацтеки, инки, гърци, азиатци, северни, южни, океански - народи. Митологии, божества, идеи и прочие - това е душата на човечеството!!! Много си наблюдателен няма що... Цитирай
wiseppman Отговорено Ноември 1, 2018 Отговорено Ноември 1, 2018 Не си ме разбрал... Просто направих аналогия. Цитирай
Tehanox Отговорено Ноември 1, 2018 Автор Отговорено Ноември 1, 2018 (Редактирано) 1 hour ago, wiseppman said: Не си ме разбрал... Просто направих аналогия. Накара ме да я проверя тая "сциентология" по-обстойно даже - некви анти-духовни дебилии свързани с Том Круз и Джон Траволта. Пък "анунаките" написани в един ред с другото се чете със значението което са в жълта преса (върви с пакетче семки) - постоянна тема на разговор заедно с плитко подхвърляне на "вибраците" "свръхестественото" и "Цеца с гърдите" Но това за "анунаките" поне не ме обижда - тъй като дълго време в часовете по скулптура сме обсъждали невероятно красивите шумерски пластики. А и "кода" от видеото е пряко вдъхновен от шумерското клинописно писмо (първата система от писмени знаци изобщо). Вижданията ми за изкуството винаги са били че най-висшата ф-ма трябва да бъде изживяване - с магнитуд на религиозен/свещен катарзис. За това съм и пристрастен към Бах например - както той се е разписвал под творбите си - Soli Deo gloria - "За Слава на Господ". Но ще ми е трудно скоро да защитя нивото на неговото качество че да имам право да го кажа. WOW. Считам труда си изцяло в изследователската област - метафизика на собствения ми ум. (няма и друго яче) И нямам никакви претенции - Не се опитвам да "обясня метафизиката" - нито да я илюстрирам. Труда ми е метафизичен въпрос към самия мен. Хващай пуканките и гледай - ако не - се опитай да ме надминеш - ще ми е интересно какво може да сътвориш! И резултата е проява на моето "активно въображение" - много интересно описано от Юнг (ако вземе да ти се дочете нещо по-смислено от жълтите преси). Редактирано Ноември 1, 2018 от Tehanox Цитирай
jabs Отговорено Ноември 2, 2018 Отговорено Ноември 2, 2018 Парадоксално, но гледам клипа без звук, тъй като съм в офиса. Визията е разкошна.... имаш дарба за анимация и обработка. странно, но интересно, поне за мен. Нямаш ли пътечка да комерсиализираш тия си умения (в добрия смисъл)? Ще си го пусна вкъщи и със звук. 1 Цитирай
kkk777 Отговорено Ноември 2, 2018 Отговорено Ноември 2, 2018 На мен ми хареса, даже го публикувах на стената си в fasebook в очакване на коментари. Не получих това което очаквах, хората да му се възхитят.Според мен трябва да продължиш да се занимаваш с това! 1 Цитирай
Tehanox Отговорено Ноември 2, 2018 Автор Отговорено Ноември 2, 2018 10 hours ago, jabs said: Парадоксално, но гледам клипа без звук, тъй като съм в офиса. Визията е разкошна.... имаш дарба за анимация и обработка. странно, но интересно, поне за мен. Нямаш ли пътечка да комерсиализираш тия си умения (в добрия смисъл)? Ще си го пусна вкъщи и със звук. Благодаря!!! Пътечка силно търся... и мерака не е малко... но за сега (вече няколко години) много несериозно ме приемат като започна да им пускам демо-та на лични - на някакви групи или лейбъли. Повечето не ми отговарят - а другите са хитряги и си мислят че щом пиша на лични - това означава че ще им го направя безплатно - и стандартния отговор е - "Много кефиш но нямаме кинти за теб"; Вече съм правил 3 безплатни официални клипа в опит "да си създам пътечката" - и резултатите не са в моя полза. Това беше и причината да се опитвам да правя музика - защото исках да правя клипове за музика - която никой не ми я даваше. А отделно имах и десетки фен клипове и монтажи - които пък youtube ми ги свали за нарушени права. Имам и един добре платен аудио-визуален проект де. 7 hours ago, kkk777 said: На мен ми хареса, даже го публикувах на стената си в fasebook в очакване на коментари. Не получих това което очаквах, хората да му се възхитят.Според мен трябва да продължиш да се занимаваш с това! Благодаря че си го споделил! Може би е заради звука? За някой който няма опит с харш нойз и подобен амбиънт сигурно е малко "буксир нанагоре"? 1 Цитирай
Recommended Posts