serengeti Публикувано Март 16, 2007 Публикувано Март 16, 2007 Искам да сменя бридж хъмбъкъра на мандурата и се колебая между двата.Четох това онова и по принцип бях за x2n(фен съм на Шулдинър лека му пръст) но четох че вкарва твърде много баси ама твърде.Дайте си мнението ако ви се занимава и имате впечатления.По принцип ми трябва за здрава тресня но искам отчетлив звук и малко шум,ако може никакъв.Свира с транзисторно кубе около 100 вата и с зум 707 чат пат с некое камионче на бос.На сегашната талпа дава доста брум некъв китайски боклук а оня ден си взех едно джаксънче с емг хц 4 и доста ме изкефи.Плътен звук,отчетлив абе перфектно.Бях се огледал за емг 707 обаче трябва да се преправя дървенията а не ми се занимава.Аре със здраве.!!!! Цитирай
Flanker Отговорено Март 16, 2007 Отговорено Март 16, 2007 (Редактирано) Ако искаш мога да ти запиша един файл с Х2Н на бридж позиция,само дето не знам как се ъплоудва по сайтове...Мога да ти го пратя на мейл примерно.Китарата ми е от бейсууд (не знам на бг как е) с палисандров гриф. Усилвателя ми е малко Берингерче 30В,но мисля че ще ти даде някаква представа за звука като цяло. Редактирано Март 16, 2007 от Flanker Цитирай
stratocaster Отговорено Март 17, 2007 Отговорено Март 17, 2007 за тресня не ти трябва задължително супер изпържен откъм аутпут адаптер значи припиканата липа има повечко ниски кажи от какви дървета е китарата ти за да можем да кажем какъв адаптер да сложиш примерно ако китарата е от липа не бих препоръчал да слагаш адаптери с много ниски честоти като Breed, Super distortion или Tone Zone Activator и X2N са горе долу балансирани ама с много силен аутпут, което може да се окаже пречка при свирене на малко по-леки неща надявам се да съм помогнал, а ти кажи каква е китарата и от какво дрвье Цитирай
Flanker Отговорено Март 17, 2007 Отговорено Март 17, 2007 Бтв Х2Н не ме кефи като чист звук особено.Звучи много метално,в сравнение с нек адаптера ми.А какво е тва животно D Activator 7?Има ли семпли някъде? Цитирай
serengeti Отговорено Март 18, 2007 Автор Отговорено Март 18, 2007 за тресня не ти трябва задължително супер изпържен откъм аутпут адаптерзначи припиканата липа има повечко ниски кажи от какви дървета е китарата ти за да можем да кажем какъв адаптер да сложиш примерно ако китарата е от липа не бих препоръчал да слагаш адаптери с много ниски честоти като Breed, Super distortion или Tone Zone Activator и X2N са горе долу балансирани ама с много силен аутпут, което може да се окаже пречка при свирене на малко по-леки неща надявам се да съм помогнал, а ти кажи каква е китарата и от какво дрвье китарката е Alder-тва не го знам кво е в речника пише елша Цитирай
stratocaster Отговорено Март 18, 2007 Отговорено Март 18, 2007 добре де, каиж китарата каква е - страт, айбанез? каква ако искаш някой да ти помогне - дай повече инфо а не така с недомлъвки Цитирай
serengeti Отговорено Март 18, 2007 Автор Отговорено Март 18, 2007 добре де, каиж китарата каква е - страт, айбанез? какваако искаш някой да ти помогне - дай повече инфо а не така с недомлъвки Колега китарката е във формата на ибанез 1 към 1 марката е harley benton: !!китара е тва е няма недомлъвки ти ме пита какво е тялото и аз ти казвам че пише ЕЛША а това не го знам какво е !!! Цитирай
Flanker Отговорено Март 18, 2007 Отговорено Март 18, 2007 Тая простотия я записах преди няколко месеца и в тва клипче се свири само на Х2Н,бридж позиция.Гейна на амп-а е на мах. Моля игнорирайте пръстите,вързани на възел Цитирай
stratocaster Отговорено Март 18, 2007 Отговорено Март 18, 2007 това беше идеята да видим китарата еми alder,maple по принцип има ясен тон адаптерите които си набелязал ще ти свършат работа, но само за тежка музика аз ти препоръчвам да се насочиш към паф7.... Цитирай
serengeti Отговорено Март 19, 2007 Автор Отговорено Март 19, 2007 това беше идеята да видим китаратаеми alder,maple по принцип има ясен тон адаптерите които си набелязал ще ти свършат работа, но само за тежка музика аз ти препоръчвам да се насочиш към паф7.... колега има два вида f-spaced и обикновен каква е разликата????? Цитирай
fluti Отговорено Март 19, 2007 Отговорено Март 19, 2007 F-spaced е за малко по-голямо разстояние м/у струните (ако китарката ти е с Floyd Rose, оттам произлиза и името - Floyd-spaced) Също би трябвало да става и за Фендер, те май също са с малко по-голямо разстояние (в сравнение с Гибсън, примерно). Цитирай
serengeti Отговорено Март 19, 2007 Автор Отговорено Март 19, 2007 F-spaced е за малко по-голямо разстояние м/у струните (ако китарката ти е с Floyd Rose, оттам произлиза и името - Floyd-spaced) Също би трябвало да става и за Фендер, те май също са с малко по-голямо разстояние (в сравнение с Гибсън, примерно). grazia signiori Цитирай
Recommended Posts