zmeq Публикувано Март 15, 2007 Публикувано Март 15, 2007 строши ми се ръчката на тремолото и парчето с резбата остана вътре. как да го извадя,моля даите идеи. Цитирай
stratocaster Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 (Редактирано) много елементарно има едни приспособления за вадене на такива парчета приличат на метчик, само че са с обратна резба удряш една 3 мм дупка в счупеното, навиваш метчика и ще се развие много лесно продават се по железариите, ама као не си сигурен в сръчнстта си помоли някой по-вещ да направи операцията а ако ръчката е била хлабава - тоест ако не е била здраво затегната просто вземи някакъв болт с по-малък Ф, капни една капка каноколит на върха му и го прилепи за счупеното парче. изчакай да изсъхне и внимателно развий Редактирано Март 15, 2007 от stratocaster Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Пробвай с пинсети,ако се подава и е хлабаво.Иначе нищо не ми хрумва,освен да разпробиеш парчето с тънка бургийка,за да го захванеш с няква рапидка примерно и да го развиеш. Цитирай
bluesman Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 stratocaster е прав . Първият метод е по правилен. Инструмента който описва се нарича екстрактор и е коносовиден с обратна резба. Важното е дупката която ще се разпробова да е точно в средата на остатъка от ръчката за да не отиде към резбата и да я развали Цитирай
Aureliano Отговорено Март 20, 2007 Отговорено Март 20, 2007 От вътрешната страна на тремолото не се ли подава парчето, че да го развиеш от там? Цитирай
Overdrive Отговорено Март 27, 2007 Отговорено Март 27, 2007 занеси ги на оксижен да ти заварят арматурно желязо за ръчка Цитирай
7thString Отговорено Март 27, 2007 Отговорено Март 27, 2007 Ехей, леко с идеите, че може после да ни псува, че сме му дали лош акъл! Първия съвет беше най-добър според мен и най-хубу занеси китарата на някой майстор. Иначе тва с каноколита ще даде плачевен резултат ако го разлееш по резбата и залепиш перманентно парчока вътре Предполагам, че ако си в сф, някой от форума може да ти окаже лайв хелп Цитирай
Recommended Posts