ho6imin Публикувано Март 15, 2007 Публикувано Март 15, 2007 Съжалявам,ако пускам дискутирана тема,но не намерих такава с търсачката.Интересува ме има ли магазини в които може човек да си закупи инструмент на изплащане.Нямам предвид китари за по 200-300 лв,а по-скъпи инструменти,които не можеш да си купиш кеш.Благодаря предварително! Цитирай
Vic7oR Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 (Редактирано) Тази седмица зададох същия въпрос на пичовете в музикалния магазин в Търново и те ми отговориха, че не са чували за инструменти на изплащане, освен ако не са закупени онлайн с доставка.. Провери все пак в София - телефон 02 874 91 95 и GSM 0888 920 674. Редактирано Март 15, 2007 от Vic7oR Цитирай
ho6imin Отговорено Март 15, 2007 Автор Отговорено Март 15, 2007 Разбира се,че ще е поръчан инструмент.То в бг магазините държат само евтини метли.Значи има вариант! Цитирай
soundcraft Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Съжалявам,ако пускам дискутирана тема,но не намерих такава с търсачката.Интересува ме има ли магазини в които може човек да си закупи инструмент на изплащане.Нямам предвид китари за по 200-300 лв,а по-скъпи инструменти,които не можеш да си купиш кеш.Благодаря предварително! Иди при Бозов... Цитирай
daniel.hristov Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Ами поне в xxxx май продават и на лизинг. Самое дето май излиза доста по-солено Цитирай
Slash's Snakepit Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Динакорд на 5те кюшета дават на лизинк през Пощенска банка Цитирай
AXE Отговорено Март 16, 2007 Отговорено Март 16, 2007 Ако магазина не предлага, просто си теглиш малък кредит от някоя банка и си свиркаш Така или иначе ако ше поръчваш от чужбина, не виждам как ще стане да ти я дадат на изплащане Освен ако не платиш с кредитна карта, което пак ме връща на първото изречение Естествено ще трябва да платиш 15-20% лихва, но няма банка, която да го прави за идеята Важното е да има Цитирай
Vinetu Отговорено Март 16, 2007 Отговорено Март 16, 2007 Обикновено изплащането минава през банка т.е. магазина не ги ебе, те си зимат парите пък ти се издължаваш на банката.Икономов май работеше с лизинги ако ти се млати на Ибанез Цитирай
DILETANT Отговорено Март 16, 2007 Отговорено Март 16, 2007 РФ преди работеха с "TBI Credit", но незнам дали още е така. Нека се има впредвид, че при такава покупка има оскъпяване на стоката средно с около 20%. Цитирай
Pandemonium Отговорено Март 16, 2007 Отговорено Март 16, 2007 В музикална къща Арлина в Младост 1 в София, продаваха инструменти на изплащане.За момента не мога да кажа със сигурност, дали продължават практиката, защото не съм ходил отдавна. Ако не се лъжа работеха с Джет кредит. Цитирай
PRIMO Отговорено Март 16, 2007 Отговорено Март 16, 2007 (Редактирано) ^Наскоро бях там, с Джет Кредит е и още е възможно на изплащане. Бях за 2 минути да си взема струни но ми се мярна едно гибсънско V, както и някои по-така китарки, които бих били по-скъпи. Редактирано Март 16, 2007 от PRIMO Цитирай
Recommended Posts