aitapeapea Публикувано Март 14, 2007 Публикувано Март 14, 2007 http://www.myspace.com/eastribe Цитирай
Wolfheart Отговорено Март 14, 2007 Отговорено Март 14, 2007 браво приятели кефите :-( Поздрави!!! Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 17, 2007 Отговорено Март 17, 2007 Готино парче, само не разбрах ...да не би Роската и Среброто да са напуснали? Познавах се с тия хора навремето от съвместни концерти...трябва да е било 10+ години назад Цитирай
baitanas Отговорено Март 17, 2007 Отговорено Март 17, 2007 Всичките парчета са много готини, кефят! ЙЕБАНЕто си го пускам редовно!!! Цитирай
aitapeapea Отговорено Март 18, 2007 Автор Отговорено Март 18, 2007 Готино парче, само не разбрах ...да не би Роската и Среброто да са напуснали?Познавах се с тия хора навремето от съвместни концерти...трябва да е било 10+ години назад Не! Никой не е напускал засега, просто снимките им изчезнаха от хоста(не знам защо) Ще бъде поправено А интересно ми е с мен как не се познаваш, защото аз от 10 години свиря с Росьо специално , а с Среброто по разни банди. Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 18, 2007 Отговорено Март 18, 2007 (Редактирано) Готино парче, само не разбрах ...да не би Роската и Среброто да са напуснали?Познавах се с тия хора навремето от съвместни концерти...трябва да е било 10+ години назад Не! Никой не е напускал засега, просто снимките им изчезнаха от хоста(не знам защо) Ще бъде поправено А интересно ми е с мен как не се познаваш, защото аз от 10 години свиря с Росьо специално , а с Среброто по разни банди. Ами може и да се познаваме ,но да не си спомням или да не мога да те позная Аз говорех по-конкретно за групите Пета Инвалидна Бригада, Валяк, Окови, aitapeapea и производните на тях... Росьо беше за малко в Окови, после купи баса на нашия басист. Среброто последно( което си спомням) се подвизаваше в една група Sundays или нещо подобно заедно с пиян Кольо и Дългия. Аз бях в Брейнсторм и през периода 1997-1998 свирихме няколко пъти по клубове из Варна с Окови, които ни бяха първи дружки Редактирано Март 18, 2007 от edgecrusher Цитирай
aitapeapea Отговорено Март 18, 2007 Автор Отговорено Март 18, 2007 Готино парче, само не разбрах ...да не би Роската и Среброто да са напуснали?Познавах се с тия хора навремето от съвместни концерти...трябва да е било 10+ години назад Не! Никой не е напускал засега, просто снимките им изчезнаха от хоста(не знам защо) Ще бъде поправено А интересно ми е с мен как не се познаваш, защото аз от 10 години свиря с Росьо специално , а с Среброто по разни банди. Ами може и да се познаваме ,но да не си спомням или да не мога да те позная Аз говорех по-конкретно за групите Пета Инвалидна Бригада, Валяк, Окови, aitapeapea и производните на тях... Росьо беше за малко в Окови, после купи баса на нашия басист. Среброто последно( което си спомням) се подвизаваше в една група Sundays или нещо подобно заедно с пиян Кольо и Дългия. Аз бях в Брейнсторм и през периода 1997-1998 свирихме няколко пъти по клубове из Варна с Окови, които ни бяха първи дружки Ем значи се познаваме ве Едно уточнение , не Росьо а аз бях за кратко в Окови, а в последствие бяхме Аита пеа пеа, а сегашната група Eastribe е производна на група Йода, в която свиреше вашия басист (ако имаш впредвид Дългия). Аз лично си спомням едно участие в Талисман кадето свирих с Брейнсторм некви Сепултури за забавление. Изобщо, живеем в един мнооого малък свят ))) Respect Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 18, 2007 Отговорено Март 18, 2007 Ем значи се познаваме ве Едно уточнение , не Росьо а аз бях за кратко в Окови, а в последствие бяхме Аита пеа пеа, а сегашната група Eastribe е производна на група Йода, в която свиреше вашия басист (ако имаш впредвид Дългия). Аз лично си спомням едно участие в Талисман кадето свирих с Брейнсторм некви Сепултури за забавление. Изобщо, живеем в един мнооого малък свят ))) Respect Вярно че така е било, доста неща ми се губят вече. Времето минава, но хората остават както се казва. Вече нямам никаква идея къде са Рацо, Светльо, Рали ... Имам страхотни спомени от това време и с тия хора. Също и Сребото+ останалите Валяци. Разград'96та разрушенията в хотела и все такива мили спомени... А наздраве! Цитирай
Recommended Posts