Led Zeppelin Публикувано Март 13, 2007 Публикувано Март 13, 2007 Здравеите да знаете къде в Бългаия се продават чаркове за Телекастер,докараха ми я от Норвегия втора ръка,но с отчупено горно магаре в момента съм с ръчно направено но все пак искам да си взема ново ако може оригинално.Поздрави Цитирай
SomeoneElse Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 (Редактирано) Едва ли горното магаре на Telecaster се отличава много от другите магарета на други модели китари. Иди при някой лютиер, той ще ти направи дори и по-добро от оригинално, дори можеш да си направиш и от някакъв друг материал, което се отразява до известна степен на звука на китарата. Това, че няма да е "оригинално", не означава, че ще е по-лошо. Редактирано Март 13, 2007 от SomeoneElse Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 Не е нужно да е точно от Телекастер - трябва просто да е със същата големина , примерно от стратокастер ... Цитирай
Led Zeppelin Отговорено Март 13, 2007 Автор Отговорено Март 13, 2007 Да това ми е ясно но разбирате ли ,че поне в Бурга смагазините незареждат такива неща независимо за каква китара.аз в момента съм с такова ръчно нправено магаре и е добре от някакъв специален материал е направено.но все пак ако намеря оригинално ще е добре ако сте виждали в магазините които са ви познати въвъ вашите градове ,,,споделяиите.Поздрави Цитирай
BloodMetall Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 Здр. Човек в софия има магазн на Фендер там има сичко Цитирай
Led Zeppelin Отговорено Март 13, 2007 Автор Отговорено Март 13, 2007 Така ли,ами сестрами е там,пиши адреса на магазина ще съм ти много благодарен.И къде свирите с групата ти Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 Требваше ли толко ОФФ за да се каже- "Княз Борис 3-ти"117-Райсинг форс-официален дистрибутор на Фендер за България. тел. 0898 232 999,risingf@prolink.bg Цитирай
Led Zeppelin Отговорено Март 13, 2007 Автор Отговорено Март 13, 2007 Радвам се,че знаеш и мерси,че ми каза,но несъм от София и е нормално да незнам.Поздрави и Благодаря Цитирай
stratocaster Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 (Редактирано) чакай малко, за бялата пластмасичка ли говориш? преди в Динакорд при Емо имаше една торбичка с такива не знам дали още имат ако не - най-добрия вариант е да се направи от месинг, може и от твърда пластмаса де пиши ако искаш, с удоволствие ще помогна Редактирано Март 13, 2007 от stratocaster Цитирай
Led Zeppelin Отговорено Март 14, 2007 Автор Отговорено Март 14, 2007 Да точно за нея,преди колко вереме обче ги е имало защото аз несъм ги виждал,изглежда е било преди доста време,има един нов музикален малко над свободния ако го знаеш,и там питах казаха уж ,че ще докарат следващата седмица... дано да стане.Какво имаш предвит с това,как можежш да помогнеш,смисъл можеш да ги изработваш ли тези пластмаски... Цитирай
HOSHUNKOV Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 (Редактирано) Здр. Човек в софия има магазн на Фендер там има сичко Аз да ти кажа въобще не намерих всичко там! И на мен ми трябват части за Telecaster обаче последния път като ходих нямаха pickguard, нямаха магаренце...абе нищо нямаха в общи линий...може би с поръчка работят, но аз не попитах за такава опция Редактирано Март 15, 2007 от HOSHUNKOV Цитирай
the_gorer Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Казвай колко пари искаш за телекастера и да те оттървавам. ;) Цитирай
Led Zeppelin Отговорено Март 15, 2007 Автор Отговорено Март 15, 2007 Ти да не ги събираш моя Telecaster не се продава,ама има почти във всеки музикален магазин Цитирай
the_gorer Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Ти да не ги събираш моя Telecaster не се продава,ама има почти във всеки музикален магазин Майтапя се, всъщност нещо почнах да охладнявам към телекастерите и се насочвам все повече към BC Rich KKV ли евентуално некой Stealth. Цитирай
Led Zeppelin Отговорено Март 15, 2007 Автор Отговорено Март 15, 2007 Не подценяваи Телекастера,тя за мен е изключително универсален инструмент.Не е тясно специализирана което много ми харесва Цитирай
Recommended Posts