Vic7oR Публикувано Март 12, 2007 Публикувано Март 12, 2007 Трябват ми табовете на солото на Преслава - Лъжа е. И преди да ме критикувате за песента държа да кажа, че сестра ми ме кара да и я изсвиря Aко някой ги има или има желание да помогне ще съм много благодарен.. Цитирай
synchu Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 Някой я беше пуснал във форума и по спомен акордната прогресия не беше нищо особено. Жицата също (ако сестра ти държи и на нея). Така че що не седнеш да си я извадиш по слух Аз се съмнявам, че ще "излезе" на таб Иначе на мен парчето ми е симпатично, има хитово звучене, като се изключат някои характерни особености "от жанра" на певицата, например някои извивки, дето са безкрайно неподходящи за стила на музиката отзад Цитирай
Vic7oR Отговорено Март 14, 2007 Автор Отговорено Март 14, 2007 Сам явно не мога да го изкарам същото. Ае ако някой има време да помага, защото солото наистина ми трябва.. То с тея чалгарчета насякаде.. Плс помогнете.. Цитирай
Тони96 Отговорено Март 22, 2007 Отговорено Март 22, 2007 Изкарай си го по слух, защото няма да го пуснат скоро(ако въобще го пуснат) на ноти!!! Успех Цитирай
TheNightRider Отговорено Март 23, 2007 Отговорено Март 23, 2007 Изтегли я на MIDI и я импортни в GP Най-вероятно ще я има някъде цялата. Цитирай
Vic7oR Отговорено Март 24, 2007 Автор Отговорено Март 24, 2007 Изтегли я на MIDI и я импортни в GP Най-вероятно ще я има някъде цялата. Откъде мога да я изтегля на миди? Цитирай
ckeuta Отговорено Март 24, 2007 Отговорено Март 24, 2007 Принципно табове има тука: http://911tabs.com , но това едва ли ще го има там Цитирай
Vic7oR Отговорено Март 24, 2007 Автор Отговорено Март 24, 2007 Принципно табове има тука: http://911tabs.com , но това едва ли ще го има там Пф.. как може нашата световно известна ПрИслаВъ да я няма там.. Айде ако някои може да помага.. плс Цитирай
Recommended Posts