Self-Sacrifice Публикувано Март 12, 2007 Публикувано Март 12, 2007 Здравейте! Така, събрах някви кинти , и мисля да си купя някакви струнки , но не съм навътре в нещата със струните и нямам идея кои са по добри като цена-качество.Гледах D`Addario и се чудя за тях , ама не знам ..видях също така и Earnie Ball но май бяха по скъпи, или Fender ....Можете ли да споделите някви впечатления , и да ме ориентирате горе долу, кои ще са най-добри за тази цена Благодаря ви предварително! Цитирай
vhcs Отговорено Март 12, 2007 Отговорено Март 12, 2007 относно струните => ми това е въпроса на вкус, казала маймунката и си облизала дупето. Всеки различно вижда и чува нещата. Тъй че почвай ги всички подред докато намериш твоята марка и модел. Нито една от изброените марки не е лоша - всички са добри, останалото е въпрос на вкус и предпочитания. Поздрави Алекс Цитирай
beatle Отговорено Март 12, 2007 Отговорено Март 12, 2007 В малкия ЦУМ има струни фендър за 45 точки. Стагг и подобни не ти ги препоръчвам! Цитирай
Self-Sacrifice Отговорено Март 12, 2007 Автор Отговорено Март 12, 2007 ^Мерси , иначе стаг знам ,че са парчета... vhcs Прав си, иначе аз май съм се насочил повече към D`Addario от колкото на Fender... Цитирай
berserker Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 За 45-47лв. можеш да вземеш Ърни Бол,Фендер са по-евтини-последния път гат пазарувах бяха 36лв. за 5-струнно комплектче Аз съм с Фендер и според мен не са лоши . Цитирай
Self-Sacrifice Отговорено Март 13, 2007 Автор Отговорено Март 13, 2007 (Редактирано) ^Ще видя за Ърни бол-а кви пари точно са , чувал съм че са добри Забравих да спомена една доста важна подробност , търся 5-струнен комплект! Редактирано Март 13, 2007 от Self-Sacrifice Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 Важно уточнение беше размера на търсеният комплект. Освен споменатите вече мога да добавя Warwick Red Label - за парите са си идеални. Цитирай
kolega Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 Айде и аз да се разпиша в темата... Ако свириш с пръсти, не бих ти препоръчал фендер. Винаги ме боляха пръстите след фендерските струни (бяха 40-100), когато свирех на баса, на който бяха сложени. Но държа да отбележа, че тези струни бяха купени преди повече от година, макар и изобщо да не бе свирено с тях. Може и да греша, но аз лично до ден днешен избягвам фендерските струни. Цитирай
NIKOCHIM Отговорено Март 16, 2007 Отговорено Март 16, 2007 Аз също си мисля, че зависи от стила, и ако е за по- агресивно свирене мисля, че Earnie Ball са идеални Цитирай
Self-Sacrifice Отговорено Март 16, 2007 Автор Отговорено Март 16, 2007 Благодаря ви много за отговорите ! Взех си D`Addario Nickel Wound 45-130 , за 47 лв. , обаждат стабилно А Ърни бол-а , бяха 57лв., другия път , Ърни Цитирай
Recommended Posts