Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте!

Така, събрах някви кинти , и мисля да си купя някакви струнки , но не съм навътре в нещата със струните и нямам идея кои са по добри като цена-качество.Гледах D`Addario и се чудя за тях , ама не знам ..видях също така и Earnie Ball но май бяха по скъпи, или Fender :) ....Можете ли да споделите някви впечатления , и да ме ориентирате горе долу, кои ще са най-добри за тази цена

Благодаря ви предварително! :icon_shithappens:

Отговорено

относно струните => ми това е въпроса на вкус, казала маймунката и си облизала дупето.

Всеки различно вижда и чува нещата. Тъй че почвай ги всички подред докато намериш твоята марка и модел. Нито една от изброените марки не е лоша - всички са добри, останалото е въпрос на вкус и предпочитания.

Поздрави

Алекс

Отговорено

За 45-47лв. можеш да вземеш Ърни Бол,Фендер са по-евтини-последния път гат пазарувах бяха 36лв. за 5-струнно комплектче :jazzband: Аз съм с Фендер и според мен не са лоши .

Отговорено (Редактирано)

^Ще видя за Ърни бол-а кви пари точно са , чувал съм че са добри

Забравих да спомена една доста важна подробност :jazzband: , търся 5-струнен комплект!

Редактирано от Self-Sacrifice
Отговорено

Важно уточнение беше размера на търсеният комплект. :punk_guitar:

Освен споменатите вече мога да добавя Warwick Red Label - за парите са си идеални.

Отговорено

Айде и аз да се разпиша в темата...

Ако свириш с пръсти, не бих ти препоръчал фендер. Винаги ме боляха пръстите след фендерските струни (бяха 40-100), когато свирех на баса, на който бяха сложени. Но държа да отбележа, че тези струни бяха купени преди повече от година, макар и изобщо да не бе свирено с тях.

Може и да греша, но аз лично до ден днешен избягвам фендерските струни.