svet.k Публикувано Юли 27, 2018 Публикувано Юли 27, 2018 https://soundcloud.com/svett_k/scavenger-of-human-sorrow-death-cover Цитирай
sevekom Отговорено Юли 27, 2018 Отговорено Юли 27, 2018 Браво за труда! По мое мнение китарата е едно две нива в повече. В оригинала има променливо темпо, докато при теб е програминг - постоянно. Стремиш се да го направиш 1 към 1. Има разлика след третия тон, при теб паузата е по-голяма от колкото в оригинала. Съвет: В програмата в коята работиш вкарай оригиналния трак, и след това програмирай барабаните и изсвири китарата така, че темпата да съвпадат и да има синхрон. Накрая пак да кажа - евала! Цитирай
svet.k Отговорено Август 11, 2018 Автор Отговорено Август 11, 2018 Благодаря за съвета и оценката. За съжаление нивата ми на писане на барабани не са особено високи, ползвал съм готов бекинг трак. Интересува ме как ви звучи китарата, освен че е по висока като ниво? Ползвал съм Marshall dsl5c, Ibanez rg 470 и микрофон - e-voice co9 Благодаря още веднъж. Цитирай
Recommended Posts